Ta hand om passionen i livet

Passion är ett ord vi alla har en relation till, men som ändå kan betyda så många olika saker. För oss har ordet genomsyrat allt vi gör sedan Svedea startades – vårt innerliga engagemang inom våra olika produktområden och viljan att förändra vår bransch kommer från hjärtat.


All passion måste få näring för att utvecklas. Därför håller vi alltid ögonen öppna efter likasinnade människor, föreningar eller företag som delar vår syn på passion, tar tillvara på den och låter den styra deras mål.

Det födde en tanke om att dokumentera passionen på film. I en serie korta filmer kommer vi att ge en bild av passion och gemenskap på olika premisser. De som medverkar och deras intressen kommer att skilja sig åt men en sak har de gemensamt – de tar vara på passionen i livet.

Se filmerna

Far och son på färd genom evigheten

För skoteråkare är livet med skoter mer en passion än en hobby och att söka sig ut i det vita, okända är en självklarhet.
Vi gjorde en film om Jonas, hans son och deras liv på vidderna. En själfylld historia om en skoteråkares passionerade förhållande till naturen och sitt skoteråkande.

Läs mer om Skoterliv

Passion på två hjul

Bike Babes är en av Sveriges få helt kvinnliga motorcykelklubbar. Inom Bike Babes har körglädjen och systerskapet på vägarna skapat en alldeles speciell gemenskap. Vi gillar verkligen att stödja de som, precis som vi, drivs av passionen för hojåkning. Våra gemensamma tankar blev en film om och kring Bike Babes för att visa vad ett passionsdrivet liv och viljan att förändra normer kan åstadkomma!

Läs mer om Bike Babes

Prata
med
oss!
Kontakta oss som du vill
Chatta med oss
Just nu är det ingen kötid
Ring oss
Just nu är det ingen kötid
Bli uppringd
Mejla oss
Vi svarar normalt inom en arbetsdag.
Varmt välkommen att ringa oss. Vi besvarar dina frågor om allt som rör försäkringar och mer därtill.
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi dig nästkommande vardag
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.