Sök på Svedea.se

BMW MC-klubbförsäkring

  • Marknadens längsta maskinförsäkring

  • Assistans dygnet runt

  • Unik allriskförsäkring ingår

Se pris och köp mc-försäkring

ABC 123
Ditt personnummer

Skadedrabbade ger oss toppbetyg

När vi frågar våra kunder som drabbats av en skada ger de flesta oss högsta betyg. Se själv vad våra kunder säger och jämför oss gärna!

Snabb och smidig skadereglering

Allt handlar om att ha nöjda kunder – inget annat är viktigare. Därför arbetar vi varje dag för att kunna erbjuda dig branschens bästa kundservice och snabbaste skadereglering.

 

Vi är störst i Sverige på mc

Nu har vi nått målet vi satte för 10 år sedan. Vi är nu störst i landet inom mc-försäkring – och har Sveriges nöjdaste kunder inom fordonsförsäkring enligt Svenskt Kvalitetsindex!

Välj BMW MC-klubbförsäkringen

BMW MC-klubben Sverige har tillsammans med oss på Svedea tagit fram en specialanpassad klubbförsäkring med många fördelar. Förutom en av marknadens bästa försäkringar så stödjer du BMW MC-klubben om du köper din klubbförsäkring hos Svedea. För varje klubbförsäkring får klubben ett bidrag till sitt viktiga arbete med trafiksäkerhet.

Mc med appen Detecht

30 % rabatt på Detecht

Har du din mc försäkrad hos Svedea får du 30 % rabatt på Detechts premiumabonnemang. Med Detecht kan du enkelt se och dela med dig av var man bör se upp för rullgrus.

Läs mer

Det här får du med försäkringen

Med vår märkesförsäkring får du trygghet, assistans och allrisk.

Omfattande villkor

Med klubbförsäkringen får du bland annat låga självrisker, förlängd maskinskadeförsäkring och stilleståndsersättning vid ersättningsbar brand-, stöld-, maskin- och vagnskada.

Skadejour dygnet runt

Vi erbjuder skadejour dygnet runt för akut räddning eller bärgning.

Classic för din pärla

För motorcyklar som är över 30 år kan du välja BMW MC Klubbförsäkring Classic till ett väldigt förmånligt pris.

Försäkringens innehåll

Innehåll och självrisker

Trafikskada

Brand

Glas

Maskinskada

Räddning

Rättsskydd

Stöld

Allrisk

Vagnskada

Villkor och information

I förköpsinformationen och i det fullständiga villkoret kan du läsa mer om försäkringen. Det är alltid det fullständiga villkoret som gäller.

Se våra villkor

Så säger våra kunder

Vi är stolta över våra höga betyg på kundnöjdhet! Så här hanterar vi kundomdömen: Alla kunder som haft en skada får ranka oss och ge ett omdöme vilka märks med ”verifierad kund”. Omärkta omdömen har lämnats direkt på webben och behöver inte vara gjorda av kunder. Samtliga omdömen granskas innan publicering och stötande eller kränkande innehåll tas bort, men antalet stjärnor behålls.

4.9

Baserat på 1486 omdömen

Facebook

Instagram