Sök på Svedea.se

Rehabiliteringsförsäkring för hund

För att hunden ska bli helt återställd efter skada eller sjukdom krävs ibland rehabilitering. Med vår rehabiliteringsförsäkring kan du få ersättning för till exempel simning och massage. Och med XL får du marknadens mest omfattande rehabiliteringsförsäkring.

Välj mellan vanlig eller XL

Med båda våra rehabiliteringsförsäkringar kan du få ersättning för kostnader för rehabilitering av din hund. För att du ska kunna få ersättning ska rehabiliteringen ske i samband med behandling av ledsjukdom, ledskada, fraktur, diskbråck eller sen- eller muskelskada.

Skadan eller sjukdomen ska vara diagnostiserad och ersättningsbar enligt veterinärvårdsförsäkringen. Våra rehabiliteringsförsäkringar är tilläggsförsäkringar till vår hundförsäkring.

Med vår vanliga rehabiliteringsförsäkring kan du få ersättning upp till 6 000 kr per år för rehabilitering i samband med att din hund behandlas för ledsjukdom, ledskada, frakturer, diskbråck eller för sen- eller muskelskada.

Försäkringen ersätter följande behandlingar:

Rehabilitering XL

Med vår mest omfattande rehabiliteringsförsäkring kan du få upp till 12 000 kr per år i ersättning för rehabilitering.

Vilka hundar kan försäkras?

Försäkringen är till för alla hundar oavsett ålder, användningsområde och ras. Du kan försäkra hunden från det att den är 6 veckor gammal om den även har en veterinärvårdsförsäkring hos oss.

Undrar du något?

Kontakta oss på 0771-160 190 eller mejla djur@svedea.se så hjälper vi dig gärna.

Se pris och köp hundförsäkring

Hundens födelsedatum

Villkor och information

I förköpsinformationen och i det fullständiga villkoret kan du läsa mer om försäkringen. Det är alltid det fullständiga villkoret som gäller.

Se våra villkor

Facebook

Instagram