Sök på Svedea.se

Bild på en hund, en finsk stövare

Vi ser till att din stövare får rätt skydd!

Visste du att Svedea har ett samarbete med Svenska Stövarklubben? Det är ett förtroende vi är väldigt glada över – och som gynnar dig som klubbmedlem!

Från en jägare till en annan

På Svedea har vi ett passionerat förhållande till allt vi försäkrar och det gäller naturligtvis även jakthundar. Vi är flera på företaget som jagar själva så vi förstår hur verkligheten kan se ut på jaktpassen. Med hjälp av dessa insikter har vi satt samman vår jakthundsförsäkring som ger dig ett omfattande skydd utan att tumma på prisvärdheten.

Vi ger dig skyddet du behöver – och 5 % medlemsrabatt

Vi vet hur mycket en rätt tränad stövare betyder och därför vill vi att du ska känna dig helt trygg med vår jakthundsförsäkring om oturen är framme. Med Svedea får du:

Bara för dig som medlem:

Ingår alltid:

Jakt är viltvård

Diskussioner kring jakt har förekommit länge. Vi är positiva till den och ser den som en naturlig del i vårt samhälle. Jakt reglerar viltbeståndet, är avgörande för en fungerande viltvård och bedrivs med hög etik och utan onödigt lidande här i Sverige. Att hålla viltstammarna nere är också mycket viktigt ur trafiksäkerhetssynpunkt. För all jakt behövs hunden och det krävs hundar av rätt ras med rätt utbildning för den specifika jaktuppgiften.

Vi tycker även att Stövar-SM behövs i och med att regelbunden träning är nödvändig för att hundarna ska utföra jobb i samband med jakt. Tävling och träning är hundägarens enda sätt att utvärdera sin jagande hund.  Därför tycker vi det är så viktigt att kunna erbjuda ett skydd som på olika sätt träder in och skyddar din stövare vid alla tillfällen.

Vad kostar det att försäkra min stövare?

Hundens födelsedatum

Du kan också ringa oss på 0771-160 190 eller kontakta något av våra kunniga ombud

Facebook

Instagram