Sök på Svedea.se

Liselotte Ekberg, djurombud i Upplands Väsby

Med fem hundar och två katter i mitt liv ser jag verkligen fram emot att tala djurförsäkringar med dig. Jag är uppfödare sedan ganska många år och mina intressen är många inom hundträning, hälsa och avelsarbete.
Kvinna utomhus med två lurviga vita hundar och en svart

Jag bor i Rimbo med fyra isländska fårhundar, en svensk lapphund och två huskatter ingår även i flocken. Mina intressen är att djupdyka i avelsarbete och träna hundar i olika grenar som rallyllydnad, viltspår, utställningar och lite vallträning.

Hundars hälsa och beteende är något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och jag har utbildat mig till mentalfigurant för att fördjupa mina kunskaper. Jag värderar mina egna hundar och uppmuntrar mina valpköpare till att göra åtminstone BPH (beteende- och personlighetsbeskrivning). Jag själv har gjort flera MH (mentalbeskrivning) på mina egna hundar, anlagsspår för vilt, tävlat i rallylydnad och har många utställningschampions. Vallning är ett annat område jag har fått upp ögonen för tillsammans med mina isländska fårhundar.

Som ditt ombud för Svedea hund- och kattförsäkring ska jag hjälpa dig med att hitta den rätta försäkringen som passar dig och dina husdjurs behov.

Jag vill gärna prata hund- och kattfrågor med dig och hoppas vi hörs! Du når mig både dagtid samt kvällar och helger.

Kontakta mig gärna

Hör gärna av dig om du vill prata djur och försäkring.

072-085 71 08
liselotte.ekberg@svedea.se 

 

Våra ombud

Facebook

Instagram