Liselotte Ekberg – Upplands Väsby

Med fyra hundar och en katt i mitt liv ser jag verkligen fram mot att få tala djurförsäkringar med dig. Extra kul blir det om du också gillar rallylydnad, för det är något jag brinner för lite extra. Och hundars beteende, det är bland det mest spännande jag vet.

Passionerad hundägare, utställare och uppfödare

Jag bor i Upplands Väsby, två mil norr om Stockholm och har nu tre isländska fårhundar hemma, en svensk lapphund och huskatten Sally. Hund har jag haft sedan barnsben och är nu en passionerad hundägare, utställare och uppfödare av rasen svensk lapphund sedan 2003 och nu även av isländsk fårhund och hade min första kull för ett år sedan.

Speciellt hundars mentalitet intresserar mig och jag tycker det är bland det mest spännande som finns att se hur de agerar i flocken och studera valparna från att de föds. Jag reser runt mycket på utställningar, tränar och tävlar rallylydnad. Men jag tränar även hundarna i både sök och spår på hobbynivå, då jag tycker det är viktigt att hundarna får träna både med kropp och hjärna. 

Som ditt ombud för Svedea hund- och kattförsäkring ska jag hjälpa dig med att hitta den rätta försäkringen som passar dig och din hunds behov. Jag vill gärna prata hund- och kattfrågor med dig – du når mig både dagtid samt kvällar och helger.

Vi hörs!

Kontakta mig gärna!

Hör gärna av dig om du vill prata djur och försäkring.

072-085 71 08
liselotte.ekberg@svedea.se

Kontakta oss som du vill
Chatta med oss
Just nu är det ingen kötid
Ring oss
Just nu är det ingen kötid
Bli uppringd
Mejla oss
Vi svarar normalt inom en arbetsdag.
Varmt välkommen att ringa oss. Vi besvarar dina frågor om allt som rör försäkringar och mer därtill.
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi dig nästkommande vardag
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.