Sök på Svedea.se

Anna Bengtsson, djurombud i Helsingborg

Jag har över 15 års erfarenhet av försäkringsbranschen samt 25 år som hundägare och hjälper dig gärna att hitta rätt försäkring.
Kvinna håller om glad Jack Russell Terrier

Med över 15 års erfarenhet inom försäkringsbranschen och 25 år som hundägare vet jag vad som krävs för att du ska känna dig trygg och säker med rätt hund- eller kattförsäkring. Jag har själv två jack russell terriers och har nästan alltid haft jakthundar runt om mig. De verkar aldrig sova utan ligger på laddning. Jag älskar att se deras energi och engagemang när de får jobba. 

Jag har alltid haft ett stort engagemang och under tre år var jag även kommissarie på Wachelhundsklubbens URL-prov här i Skåne. Sedan jag började på Svedea har jag även värnat lite extra för våra huskatter som fått en tuff start i livet. Jag jobbar bland annat med flera olika kattorganisationer runt om i Sverige. 

Ring mig när du vill försäkra ditt djur, ändra befintlig försäkring eller fråga om råd kring försäkring. Du når mig alla dagar i veckan via telefon, sms och mejl, även kvällar och helger. Hoppas vi hörs snart!

Kontakta mig gärna

Hör gärna av dig om du vill prata djur och försäkring.

072-147 70 46
anna.bengtsson@svedea.se 

Våra ombud

Facebook

Instagram