Sök på Svedea.se

2016-01-27

Vinn en ny mc, ATV eller vattenskoter hos Svedea på MC-mässan

Besöker du MC-mässan och Svedea har du möjlighet att vinna en sprillans ny mc, ATV eller vattenskoter. Det är populära modeller från ledande tillverkare som står på spel och vinnaren väljer själv sitt pris.

För att göra det möjligt för fler att njuta av frihet på väg, vatten eller i skog kan man i år tävla om en ny motorcykel, ATV eller vattenskoter i Svedeas mässmonter. En lycklig vinnare kan se fram emot att tillbringa den kommande sommaren på en fabriksny mc (Kawasaki ER-6), fyrhjuling (Yamaha Grizzly 450 IRS) eller vattenskoter (Sea-Doo Spark). Alla tre kommer att finnas på plats i Svedeas monter och vinnaren får själv välja vad priset blir.

– MC-mässan är inte bara ett av årets viktigaste event utan även startskottet på säsongen. Vi vill såklart att så många som möjligt ska få chansen att njuta av frihet på det sätt man gillar den bäst – om det så är på två eller fyra hjul eller på vattnet. Kan vi ge en mässbesökare den möjligheten så känns det fantastiskt, säger Olle Molin, produktchef för mc-försäkring på Svedea.

Efter drygt fem år med mc-försäkring har Svedea idag fler än 60 000 hojar försäkrade. Förutom motorcyklar försäkrar Svedea även snöskotrar, ATV, bilar, båtar, vattenskotrar, hundar och katter.

Tävlingen pågår mellan december och mars och deltagande sker i Svedeas monter på någon av mässorna MC-mässan, Båtmässan, Allt för sjön, Stockholm hundmässa och MyDog. Vinnaren väljer själv sitt pris och valet står mellan en motorcykel, ATV och vattenskoter.

För mer information kontakta:

Olle Molin, produktchef mc-försäkring, 08-790 04 10, olle.molin@svedea.se

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram