Sök på Svedea.se

2010-10-29

Två tunga ankare till Svedea Båtförsäkring

Utmanaren inom båtförsäkring knyter ytterligare två tunga namn till sig. Det är Paul Zimmerman och Göran Södergren som lämnar Atlantica och går till Svedea Båtförsäkring. Båda är välkända profiler i båtvärlden och har tillsammans mer än 60 års erfarenhet från båt och försäkring.

Göran Södergren börjar i oktober som försäljningschef på Svedea Båtförsäkring. Han kommer att ansvara för försäljning genom båtbranschen som är Svedea Båtförsäkrings prioriterade distributionskanal. Göran är en välkänd profil och har arbetat med båtförsäkring de senaste 22 åren, bland annat i roller som skadereglerare, skadechef och försäljningschef.

– Svedea är en spännande plattform att arbeta vidare från, säger Göran Södergren. Nybyggarandan tilltalar mig och jag ser verkligen fram emot att få möta marknaden och presentera vårt erbjudande.

Paul Zimmerman börjar även han i oktober och kommer att arbeta med försäljning mot båtbranschen. Paul är även han ett välkänt ansikte och har jobbat med båtförsäkring sedan 1981.

– Det är ett mycket intressant upplägg som Svedea presenterar säger Paul Zimmerman. Att få vara med och forma ett bolag som jag själv tror på känns inspirerande.

– Göran och Paul är två drömrekryteringar. De har ett kontaktnät som är imponerande och kan båt på sina fem fingrar, säger Jonas Roberts, affärsområdeschef på Svedea Båtförsäkring. Det är ingen tvekan om att Svedea nu har landets mest meriterade team för samarbete med båtbranschen. I laguppställningen ingår sedan tidigare även Hasse Partheen och Henrik Karlsson som båda är mycket erfarna inom båtförsäkring.

 

För mer information:
Jonas Roberts, 070-712 50 47, jonas.roberts@svedea.se

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram