Sök på Svedea.se

2018-07-02

Triumph och Svedea samarbetar om mc-försäkring

Det klassiska brittiska motorcykelmärket Triumph väljer Svedea för sin nya märkesförsäkring. Triumph – med anor från 1800-talet – är bland annat kända för modellerna Bonneville och Thunderbird. Försäkringen kan köpas från och med 1 juli.

Som ett av de äldsta och mest välkända mc-märkena har Triumph en stark position hos många av världens hojåkare. Efter en händelserik historia som bland annat rymmer en bombad fabrik under andra världskriget är Triumph Motorcycles Ltd sedan 90-talet åter ett väletablerat märke i hela världen.

– Vi står inför en spännande framtid och ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete med Svedea. De är sanna hojentusiaster som utmanar de stora bolagen med expertkunskaper om motorcyklar och en modern syn på försäkring. Vi har funnit en partner som verkligen delar vår passion för motorcyklar, säger Hasse Näslund på Triumph Motorcycles AB.

Genom samarbetet med Triumph kan nu Svedea erbjuda märkesförsäkringar för inte mindre än 13 motorcykelmärken: Aprilia, Can-Am Spyder, Honda, Harley-Davidson®, Kawasaki, Moto Guzzi, MV Agusta, Piaggio, Quadro, Suzuki, Vespa och Yamaha.

– Att även Triumph nu har valt Svedea för sin märkesförsäkring gör oss naturligtvis väldigt glada och stolta. Ett klassiskt hojmärke som får mitt hjärta att slå lite snabbare. Vi har nu en imponerande portfölj märkesförsäkringar, säger Stefan Karlsson, produktchef motorcykelförsäkring på Svedea.

Försäkringen kan köpas både hos Svedea och auktoriserade Triumph-återförsäljare från och med 1 juli.

För mer information kontakta:

Stefan Karlsson

Produktchef mc-försäkring

08-790 03 17 stefan.karlsson@svedea.se

Facebook

Instagram