Sök på Svedea.se

2014-07-16

Tredje kullen mc-stipendiater är klara

För tredje året i rad har Svedea delat ut MC-stipendiet för att bidra till att fler får behörighet att köra mc. Årets utbildning är nu avslutad och stipendiaterna har genomfört sina kunskapsprov och uppkörningar. Totalt har stipendiet hjälpt 16 personer att ta mc-kort.

Tidigare i år utlyste Svedea för tredje gången MC-stipendiet och i år var intresset rekordstort, bolaget fick in över 1 000 ansökningar. Sex stipendiater utsågs och har under våren drillats på BA Trafikskola i Jönköping.

– MC-stipendiet är ett sätt för oss att ge något tillbaka och bidra till att fler får uppleva glädjen på två hjul.  Det känns väldigt roligt att intresset är så stort och vi ser fram emot att kunna hjälpa ännu fler att ta mc-kort framöver, säger Olle Molin, operativ chef motor på Svedea.

Under tre år har totalt 16 personer tagit sina efterlängtade mc-kort med hjälp av stipendiet. Att den lyckade satsningen får en fortsättning är klart, i minst tre år till kommer Svedea att dela ut MC-stipendiet och BA Trafikskola kommer även fortsättningsvis att hålla i utbildningen. Nästa ansökningsperiod startar i samband med mc-mässan i januari 2015.

För mer information kontakta:
Olle Molin, operativ chef motor på Svedea, 08-790 04 10, olle.molin@svedea.se


Svedea är ett nischat bolag med en tydlig ambition: Att bli nummer ett i de marknadssegment där bolaget är verksamt.Högt engagemang, starkt kundfokus och en passion för försäkring karakteriserar Svedea. Bakom bolaget står International Insurance Company of Hannover Plc, helägt dotterbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag – Hannover Re.

Svedea erbjuder:

Båtförsäkring
Vattenskoterförsäkring
Mc-försäkring
Skoterförsäkring
ATV-försäkring
Försäkring för begagnade bilar
Företagsförsäkring

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram