Sök på Svedea.se

Vem får Småföretagarstipendiet på 100 000 kronor: Olof, Jessica eller Blerim?

Vem får Småföretagarstipendiet på 100 000 kronor: Olof, Jessica eller Blerim?

2023-01-12

Tre småföretagare gör upp om 100 000 kronor!

Under hösten har Svedeas jury röstat fram tre företagare som har chansen att ta hem Småföretagarstipendiet på 100 000 kronor. Vem som får stipendiet offentliggörs online den 24 januari!

Med Småföretagarstipendiet vill Svedea stödja och uppmuntra den passion, lyhördhet och envishet som krävs för att driva ett framgångsrikt företag. Under höstens tre omgångar har sammanlagt drygt tusen ansökningar inkommit från småföretagare.

– Våra tre finalister är verkligen goda representanter för det passionsdrivna entreprenörskapet som vi vill belöna med 100 000 kronor. Att utse vem av dem som tilldelas Småföretagarstipendiet blir en tuff uppgift för juryn, säger Jonas Nilsson, chef företag direktaffär på Svedea.

Finalisterna

Vertikala odlingssystem för året-runt-odling av grönsaker, funktionell träning och kostrådgivning samt upprustning och försäljning av begagnade cyklar. Spännvidden mellan de branscher finalisterna är verksamma inom är stor.

  • Olof Guldbrandsson Kolthoff, Allgreen Hydrofarming, Karlstad
  • Jessica Lönnqvist, ReShape, Nynäshamn
  • Blerim Rrahmani, Cykelvård i Laholm

Digital final 24/1

Vem som tilldelas Småföretagarstipendiet offentliggörs under ett digitalt event som sänds tisdag den 24 januari kl. 08:30. Under sändningen bjuds det även på en inspirerande föreläsning av entreprenören och tidigare stipendiaten Tom Flumé, Moss & Noor. 

Eventet är öppet för alla och sänds via Teams. 

Anmälan görs här.

För mer information kontakta:

Jonas Nilsson

Chef, företag – direktaffär

070-618 33 36 jonas.nilsson@svedea.se

Facebook

Instagram