Sök på Svedea.se

Jonas Nilsson, chef direktaffär på Svedea, Jan-Olof "JOA" Andersson, säkerhetsexpert och grundare på PocketSafe, Britt-Marie Stafhammar, projektledare affärsutveckling på Svedea och Philip Källander, vd för PocketSafe. Foto: Svedea

Jonas Nilsson, chef direktaffär på Svedea, Jan-Olof "JOA" Andersson, säkerhetsexpert och grundare på PocketSafe, Britt-Marie Stafhammar, projektledare affärsutveckling på Svedea och Philip Källander, vd för PocketSafe. Foto: Svedea

2023-06-12

Svedea skyddar småföretagare med PocketSafe

Genom ett nytt samarbete kan Svedea erbjuda sina företagskunder ett eget ”säkerhetscenter”. PocketSafe är en tjänst som stärker säkerhetsnivån med hjälp av en digital plattform som tillhandahåller råd och tips, olika verktyg samt professionell rådgivning.

PocketSafe är en lättanvänd digital trygghets- och säkerhetsplattform där all information och support som är viktig för en småföretagare finns samlat på ett ställe. Tjänsten hjälper företagare med allt från hur man hanterar risker och kriser till hur man bör agera vid olika incidenter för att skydda sin egendom och personal. Dessutom erbjuds professionell rådgivning vid akuta fall.

– Livet som företagare är fyllt med jobb som måste göras, utöver att driva själva verksamheten. Men det finns gränser för vad man hinner med och orkar, även för småföretagare. Samtidigt är det allt fler som utsätts för olika typer av bedrägerier, oseriösa leverantörer och andra incidenter som stör driften. Här vill vi hjälpa till och erbjuda en tjänst som fungerar som företagets ”säkerhetscenter”. Med PocketSafe kände vi direkt att det här är något som passar den hårt arbetande småföretagaren, både i förebyggande syfte och om man råkar illa ut, säger Jonas Nilsson, chef direktaffär på Svedea.

Företagskunder i Svedea erbjuds PocketSafe kostnadsfritt under sex månader. 

– Vi är mycket stolta över samarbetet med Svedea där vi tillsammans kan hjälpa svenska företag att skapa bättre förutsättningar att möta den ständigt tilltagande kriminaliteten och utsattheten. Det är väldigt viktigt att kunna möta den negativa trenden som vi idag ser riktad mot fysiska och digitala tillgångar samt företagens personal. Oavsett om man är ett litet eller ett stort företag möter man många gånger samma utmaningar, men där mindre företag idag har sämre grundkunskap och förutsättningar att skydda sin verksamhet, säger Philip Källander, vd för PocketSafe.

Om PocketSafe

PocketSafe erbjuder en prisvärd trygg- och säkerhetstjänst online som täcker de flesta aspekter av ett företags säkerhetsbehov. När man prenumererar på tjänsten så har man tillgång såväl till senior rådgivning och kvalitetssäkrade leverantörer inom säkerhetsområdet som verktyg och digitalt stöd. Mer information.

För mer information kontakta:

Jonas Nilsson

Chef, företag – direktaffär

070-618 33 36 jonas.nilsson@svedea.se

Facebook

Instagram