Sök på Svedea.se

GBM i Havstenssund är Årets marinhandlare 2021.

GBM i Havstenssund är Årets marinhandlare 2021.

2021-11-17

Svedea presenterar: Årets marinverkstad och marinhandlare 2021!

Vinnare av Svedeas årliga utmärkelse Årets marinverkstad och Årets marinhandlare är 1852 Marin & Fritid i Karlskrona samt GBM i Havstenssund. Det är dessa marinspecialister som kunderna gett bäst betyg vad gäller bemötande, service och kvalitet.

Vad vore båtlivet utan handlare, verkstäder och varv? Inte mycket. Därför instiftade Svedea utmärkelserna Årets marinhandlare och Årets marinverkstad för att bidra till marinbranschens utveckling. För att få en framskjuten placering ska handlare och verkstäder bland annat få höga kundomdömen i samband med reparationer eller köp av båtar och vattenskotrar.

– Precis som förra året har årets båtsäsong varit väldigt annorlunda till följd av pandemin. Vi har sett hur antalet båtägare fortsatt växa eftersom många tillbringat semestern hemma istället för utomlands. Till detta har bristen på båtar, motorer och maskindelar inneburit en rejäl utmaning för branschen, säger Henrik Eurén, chef för partnersamarbeten på Svedea. 

Årets marinhandlare 2021, topp tre

  1. GBM, Havstenssund
  2. Marinkompaniet, Karlshamn
  3. ATV & Fritid, Söderköping

Årets marinverkstad 2021, topp tre 

  1. 1852 Marin & Fritid, Karlskrona
  2. Marindepån, Nacka
  3. Marine Store, Bergshamra

– Vi ser tydligt att handlare och verkstäder kämpat extra mycket för sina kundupplevelser denna säsong, vilket också gjort att konkurrensen om topplaceringarna varit tuff i år. Flera har gjort starka insatser, inte minst våra två vinnare som båda utmärker sig för sin förmåga att hantera relationen med kunderna på ett ypperligt sätt. Att sätta kunden främst är något vi alltid uppmuntrar, säger Henrik Eurén.

För mer information kontakta:

Henrik Eurén

Chef partnersamarbete

08-790 03 12 henrik.euren@svedea.se

Facebook

Instagram