Sök på Svedea.se

2021-02-25

Svedea och Interboat förlänger samarbetet

Interboat är Sveriges ledande kedja av båthandlare och representerar runt 50 välkända varumärken inom båt och båtmotorer. Samarbetet med Svedea har pågått sedan 2011 och förlängs nu med ytterligare minst tre år.

Med representanter från Luleå i norr till Karlshamn i söder når Interboat en stor del av Sveriges båtentusiaster. Utöver en lång rad varumärken inom båt, motorer och tillbehör erbjuder kedjan sedan ett par år en egen båtförsäkring i samarbete med Svedea – Interboat försäkring.

– Samarbetet med Interboat kring båtförsäkringar har fungerat väldigt bra sedan dag ett och vi är glada över att vi nu har förlängt avtalet över 2024. Det är också kul att se hur väl Interboat försäkringen har mottagits av kunderna, säger Göran Södergren, produktchef för båtförsäkringar på Svedea.

Interboat försäkringen gäller både nya och begagnade båtar och gäller året runt, både i sjön och på land. Den är framtagen för att möta de behov Interboats kunder har på en modern båtförsäkring och omfattar bland annat stilleståndsförsäkning, nyvärdesersättning och allriskförsäkring.

– Vi är väldigt nöjda med Svedea och ser fram mot att fortsätta och utveckla samarbetet. För oss är det viktigt att vår försäkringspartner delar vår passion för båtlivet och har djupa kunskaper om båtar och båtmotorer. Det är en förutsättning för att hantera våra kunders skadeärenden snabbt och friktionsfritt. Att Svedea har Sveriges nöjdaste kunder är lätt att förstå, säger Björn Sandhaag, försäkringsansvarig på Interboat.

Mer om Interboat försäkring.

För mer information kontakta:

Facebook

Instagram