Sök på Svedea.se

2019-01-29

Svedea och Interboat fördjupar samarbetet

Interboat är Sveriges ledande kedja av båthandlare med representanter från Luleå i norr till Karlshamn i söder. Lagom till Båtmässan i Göteborg lanseras nu Interboats egen båtförsäkring i samarbete med Svedea.

Med ett dussintal båthandlare på strategiska platser runt om i Sverige når Interboat en stor del av landets båtfrälsta. Kedjan representerar närmare 50 välkända varumärken inom båt och båtmotorer.

 – Vi är väldigt nöjda med försäkringssamarbetet med Interboat. Ingen annan kedja har ett större utbud av båtar och motorer. Det är också en trygghet för Interboats kunder att de nu kan köpa en försäkring framtagen just för dem, säger Göran Södergren, produktchef båtförsäkringar på Svedea.

Den nya försäkringen är laddad med en rad fördelar för kunden. Bland annat stilleståndsförsäkring, giltighet året runt, nyvärdesersättning, assistans utan självrisk och allriskförsäkring (drulle).

 – Från Interboats sida känns samarbetet med Svedea mycket bra. Vi har arbetat med dem sedan 2011 och gillar deras sätt att ständigt utmana branschen. Vi har stort förtroende för deras kunskaper om båtar och båtmotorer och tycker att deras skadehantering i samarbete med våra verkstäder står i särklass. Att vi nu kan erbjuda våra kunder en egen båtförsäkring ger oss ytterligare en dimension i vårt utbud, säger Björn Sandhaag, försäkringsansvarig på Interboat. 

Mer om Interboat försäkring.

För mer information kontakta:

Göran Södergren

produktchef båtförsäkring

08-790 03 11 goran.sodergren@svedea.se

Facebook

Instagram