Sök på Svedea.se

2015-05-08

Svedea förstärker på skadefronten

Svedea växer snabbt inom båtförsäkring och förstärker därför sin skadeavdelning ytterligare. Ny båtskadereglerare i bolaget är Maria Aksberg, som har lång erfarenhet från försäkringsbranschen. Maria kommer närmast från Atlantica där hon haft samma roll.

Som ett led i Svedeas fortsatta tillväxt förstärker bolaget nu sin båtskadeavdelning och har rekryterat Maria Aksberg som skadereglerare. Maria har jobbat med skadereglering i 20 år och kommer närmast från Atlantica.

– Att börja hos Svedea känns väldigt roligt då Svedeas kundfokus och höga kvalitet i alla led känns helt rätt för mig, säger Maria Aksberg.

Svedea har under de senaste åren etablerat sig som specialistbolag inom båtförsäkring och erövrat stora marknadsandelar. Bakom framgångarna ligger gediget båtkunnande, aktiv produktutveckling, och en nära kontakt med både branschen och kunderna.

– Vårt mål är att bli marknadsledande inom båtförsäkring och en viktig del för att nå dit är en bra och effektiv skadereglering. Fler kunder innebär fler skador och därför förstärker vi nu för att säkerställa att vi kan fortsätta ge våra kunder en personlig, snabb och kunnig hjälp om olyckan är framme. Maria har lång erfarenhet från branschen och kommer att bli en värdefull tillgång för oss, säger Göran Södergren, produktchef för båtförsäkring på Svedea.

För mer information kontakta:
Göran Södergren, produktchef båtförsäkring, 08-790 03 11, goran.sodergren@svedea.se

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram