Sök på Svedea.se

2019-12-19

Svedea försäkrar Svenska Budo & Kampsportsförbundet

Svedea är ny försäkringspartner till Svenska Budo & Kampsportsförbundet och försäkrar från och med 1 januari över 50 000 medlemmar. Avtalet – som är ett samarbete mellan förbundet, Söderberg & Partners och Svedea – innebär att Svedea fortsätter att växa på marknaden för idrottsförsäkringar.

Svenska Budo & Kampsportförbundet bildades 1960 och består idag av drygt 750 klubbar fördelat på 17 stycken underförbund inom 30 olika idrotter. 

– Svedea har bra förutsättningar att hantera idrottsskador och kan förse oss med den statistik vi efterfrågar, säger Mona Lundkvist, generalsekreterare på Svenska Budo & Kampsportförbundet.

– Vi ser fram emot samarbetet med Svenska Budo & Kampsportsförbundet och hoppas kunna bidra på flera sätt. Bland annat genom en snabb och effektiv hantering av skador – men även genom att följa upp skadehistorik, dra slutsatser och ta fram underlag till skadeförebyggande åtgärder, säger Viktor Skalin, ansvarig för idrottsförsäkringar hos Svedea.

– Svedea svarade upp bra på våra krav och önskemål och har presenterat en attraktiv försäkringslösning för förbundet vid upphandlingen, säger Niklas Olsson, ansvarig för Svenska Budo & Kampsportsförbundet på Söderberg & Partners.

Svedea har erbjudit licens- och medlemsförsäkring för idrottsförbund sedan 2013 och har idag flera lyckade samarbeten med olika förbund.

För mer information kontakta:

Viktor Skalin

Ansvarig trading

08-790 03 52 viktor.skalin@svedea.se

Facebook

Instagram