Sök på Svedea.se

Niklas Lindell, vd för KGK Motor. Foto: KGK

Niklas Lindell, vd för KGK Motor. Foto: KGK

2022-01-04

Svedea förlänger avtalet med Suzuki och Honda

KGK Motor och Svedea fortsätter samarbetet om märkesförsäkringar för Honda och Suzuki. Det nya avtalet sträcker sig i minst tre år.

Svedea har erbjudit märkesförsäkringar för varumärkena Suzuki marin och mc sedan 2017 och Honda sedan 2014. Nu har parterna förlängt avtalet med ytterligare tre år. Försäkringarna kan köpas till nya och begagnade Honda motorcyklar och ATV samt Suzuki marin, motorcyklar och ATV.

– Vi har ett nära samarbete med Svedea och delar samma värderingar, så det känns både kul och helt naturligt att förlänga avtalet. Märkesförsäkringarna vi gemensamt arbetat fram för Suzuki och Honda har fått ett väldigt positivt mottagande av både våra återförsäljare och slutkunder, säger Niklas Lindell, vd för KGK Motor.

Svedea har på tio år tagit tätpositionen bland mc-försäkringar och har även en stark position inom båtförsäkringar. Inom ATV-försäkringar är Svedea bolaget som växer starkast på marknaden.

– Vårt mål är att bli ledande inom våra specialområden och därför söker vi också samarbeten med de ledande varumärkena. Vi har ett utmärkt partnerskap med KGK Motor som bygger på engagemang och kunskap och ser fram mot att fortsätta utveckla samarbetet ytterligare. Det kommer att göra skillnad både för handlare, verkstäder och ägare av Suzuki- och Hondaprodukter, säger Stefan Karlsson, affärsansvarig för snöskoter, ATV och mc på Svedea.

För mer information kontakta:

Stefan Karlsson

Affärsansvarig snöskoter, atv och mc

08-790 03 17 stefan.karlsson@svedea.se

Facebook

Instagram