Sök på Svedea.se

2016-05-11

Svedea erbjuder särskild försäkring för hunddagis

Efter snart ett år med hundförsäkring tar Svedea ytterligare ett steg in i hundvärlden och erbjuder företagsförsäkring för hunddagis och hundpensionat. Med den nya försäkringen skapas ytterligare trygghet för hunddagisägare men också för deras kunder.

Svedea har sedan starten 2010 gjort sig känt som en nytänkande utmanare. När bolaget nu börjar med hunddagisförsäkring ger man sig in på ytterligare en nischad marknad.

– Vi har fått frågan om en särskild försäkring för hunddagis från flera håll så det är tydligt att behovet finns. De flesta som driver sådan verksamhet har insett att det inte räcker att bara ha en vanlig företagsförsäkring, ofta täcker den till exempel inte skador orsakade av hundar, säger Jonas Nilsson som ansvarar för Svedeas hunddagisförsäkring.

Förutom det som vanligtvis ingår i en företagsförsäkring ersätter hunddagisförsäkringen till exempel självrisken på hundarnas veterinärvårdsförsäkring om de skadas på dagis. Dessutom ingår olycksfallsförsäkring inte bara för hundägarna utan även för personalen. Och skulle en hund som är på dagis till exempel bita någon så finns en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skadeståndskrav. Allt med tanken att skapa trygghet för de som driver och jobbar på hunddagis men också för den som lämnar sin hund där.

– Jag håller både kurser och har dagisverksamhet för hundar och som egenföretagare har jag ett stort ansvar på mina axlar. Så det känns tryggt att det nu finns en försäkring som är anpassad just för det, där man tänkt till kring vad som är speciellt för de verksamheterna, säger Rose Hedman, försäkringsombud och hunddagisägare.

För mer information kontakta:
Jonas Nilsson, 08-790 03 47, jonas.nilsson@svedea.se

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram