Sök på Svedea.se

2012-11-07

Svedea Båtförsäkring förstärker på västkusten

Svedea vill vara det självklara valet inom båtförsäkring. Därför satsar företaget på en hög närvaro i båtbranschen och en nära, personlig service för kunderna. För att ytterligare förstärka inom dessa områden har bolaget rekryterat Carl Johan Hammar till Göteborgskontoret. Carl Johan börjar på Svedea Båtförsäkring i januari.

För att öka sin närvaro i Väst- och Sydsverige har Svedea Båtförsäkring rekryterat Carl Johan Hammar. Han kommer att fortsätta utveckla Svedeas samarbeten med båthandlare och varv och kommer även att arbeta med skadereglering. Carl Johan har 15 års erfarenhet från båtbranschen, bland annat från Smögen Marin där han arbetade med försäljning och inköp. Carl Johan börjar på Svedea under januari månad.

– För oss är det viktigt att arbeta nära både branschen och kunderna och det känns därför väldigt bra med ännu en kvalificerad medarbetare till vårt Göteborgskontor. Flera av de tyngsta namnen inom båtförsäkring finns redan hos oss och Carl Johan passar väl in med sin gedigna båterfarenhet, säger Jonas Roberts, affärsområdeschef på Svedea Båtförsäkring.

För mer information kontakta:
Jonas Roberts, affärsområdeschef, Svedea Båtförsäkring, 08-790 03 10, jonas.roberts@svedea.se

Svedea Specialförsäkring:

Svedea Specialförsäkring är ett nischat bolag med en tydlig ambition: Att bli nummer ett i de marknadssegment där bolaget är verksamt.

Högt engagemang, starkt kundfokus och en passion för försäkring karakteriserar Svedea. Bakom bolaget står International Insurance Company of Hannover Ltd, helägt dotterbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag – Hannover Re.

Svedea erbjuder:

Båtförsäkring
Mc-försäkring
Skoterförsäkring
ATV-försäkring
Företagsförsäkring

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram