Sök på Svedea.se

2010-11-11

Svedea Båtförsäkring blir officiell partner till Båtmässan

Nystartade Svedea Båtförsäkring satsar offensivt när man kliver in på marknaden. Bolaget blir officiell partner till Båtmässan i Göteborg 5–13 februari 2011 och har tecknat ett treårigt samarbetsavtal. Att lyssna på kunderna är en viktig del i satsningen.

Svedea Båtförsäkring är den största satsningen på båtförsäkring i Sverige någonsin. Bolaget har en högt ställd målsättning – att bli marknadsledare och båtbranschens förstahandsval.

– Vi är nya på marknaden och vill göra ett rejält avstamp inför båtsäsongen. Vi ska vara en aktiv del av båtbranschen och Båtmässan är ett utmärkt tillfälle att prata båt och försäkring, säger Jonas Roberts som är affärsområdeschef på Svedea Båtförsäkring.

Avtalet med Båtmässan är långsiktigt och helt i linje med Svedeas syn på samarbete.

– Vi är ambitiösa och långsiktiga i allt vi gör och söker partners med samma grundinställning. Båtmässan har visat både professionalism och vilja att anstränga sig för att uppfylla våra önskemål. Den kombinationen är en bra grundförutsättning för ett partnerskap, säger Jonas Roberts.

– Som partner till Båtmässan får man möjlighet till bred exponering mot en väldefinierad målgrupp. Att Svedea blir vår partner för de kommande tre åren tycker vi är ett kvitto på detta, säger mässansvarig Bengt Wallin.

Inte mycket har hänt inom båtförsäkring de senaste tio åren. Bolagens produkter har varit förvillande lika och det vill Svedea ändra på.

– Svedea Båtförsäkring består av mycket erfarna båt- och försäkringsmänniskor. Vi ser verkligen fram emot att få presentera vårt erbjudande och diskutera med kunderna. Att lyssna och prata direkt med båtägarna är det bästa sättet att förstå deras behov, säger Jonas Roberts.

För mer information:
Jonas Roberts, 070-712 50 47, jonas.roberts@svedea.se

Svedea Specialförsäkring är ett nischat bolag med en tydlig ambition: Att bli nummer ett i de marknadssegment där bolaget är verksamt. Högt engagemang, starkt kundfokus och en passion för försäkring karakteriserar Svedea. Bakom bolaget står Inter Hannover, helägt dotterbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag – Hannover Re.

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram