Svedea försäkrar Svenska Budo & Kampsportsförbundet

Svedea är ny försäkringspartner till Svenska Budo & Kampsportsförbundet och försäkrar från och med 1 januari över 50 000 medlemmar. Avtalet – som är ett samarbete mellan förbundet, Söderberg & Partners och Svedea – innebär att Svedea fortsätter att växa på marknaden för idrottsförsäkringar.

Svenska Budo & Kampsportförbundet bildades 1960 och består idag av drygt 750 klubbar fördelat på 17 stycken underförbund inom 30 olika idrotter. 

– Svedea har bra förutsättningar att hantera idrottsskador och kan förse oss med den statistik vi efterfrågar, säger Mona Lundkvist, generalsekreterare på Svenska Budo & Kampsportförbundet.

– Vi ser fram emot samarbetet med Svenska Budo & Kampsportsförbundet och hoppas kunna bidra på flera sätt. Bland annat genom en snabb och effektiv hantering av skador – men även genom att följa upp skadehistorik, dra slutsatser och ta fram underlag till skadeförebyggande åtgärder, säger Viktor Skalin, ansvarig för idrottsförsäkringar hos Svedea.

– Svedea svarade upp bra på våra krav och önskemål och har presenterat en attraktiv försäkringslösning för förbundet vid upphandlingen, säger Niklas Olsson, ansvarig för Svenska Budo & Kampsportsförbundet på Söderberg & Partners.

Svedea har erbjudit licens- och medlemsförsäkring för idrottsförbund sedan 2013 och har idag flera lyckade samarbeten med olika förbund.

För mer information kontakta:

Viktor SkalinAnsvarig trading08-790 03 52viktor.skalin@svedea.se

Kontakta oss som du vill
Chatta med oss
Just nu är det ingen kötid
Ring oss
Just nu är det ingen kötid
Bli uppringd
Mejla oss
Vi svarar normalt inom en arbetsdag.
Varmt välkommen att ringa oss. Vi besvarar dina frågor om allt som rör försäkringar och mer därtill.
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi dig nästkommande vardag
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.