Sök på Svedea.se

2012-11-22

Nya Ryds väljer Svedea Båtförsäkring

Pånyttfödda Ryds Båtar väljer Svedea Båtförsäkring som partner för sin märkesförsäkring. Försäkringen är utformad för att ge extra trygghet och innehåller förutom standardmomenten också bland annat assistans och stilleståndsförsäkring. Märkesförsäkringen kan tecknas redan idag.

Anrika Ryds startar efter konkursen i somras om med ny ledning och en ägargrupp där alla arbetar i bolaget. För att förenkla båtägandet vill man erbjuda sina kunder en märkesförsäkring som ger ett gott skydd och där båtägaren kan lita på att bli väl omhändertagen om oturen skulle vara framme. Redan tidigare har Ryds samarbetat med Svedea och nu väljer även nya Ryds Båtar Svedea som partner i ett flerårigt avtal.

– Vår erfarenhet av Svedea gjorde valet enkelt, säger Jonas Lundegård som är försäljningschef för Ryds Båtar. De har precis som vi en positiv syn på båtbranschen och är beredda att anstränga sig för att lyckas. Vår märkesförsäkring kommer att vara ett självklart val för de allra flesta ägare av Rydsbåtar.

Svedea Båtförsäkring har på kort tid tagit stora marknadsandelar och är det bolag som växer allra mest. Under 2012 har Svedeas båtförsäkringar kommit mycket väl ut i samtliga försäkringsjämförelser. Ett fortsatt förtroende från Ryds adderar till framgången.

– Vi tar inget för givet utan är beredda på att jobba hårt för att nå våra mål. Jag tror att våra värderingar stämmer väl överens med de som finns hos nya Ryds och att det har bidragit till vårt fortsatta samarbete. Vi känner oss hedrade att vara försäkringspartner till ett av Sveriges starkaste båtvarumärken, säger Jonas Roberts, affärsområdeschef för Svedea Båtförsäkring.

Rydsförsäkringen är en skräddarsydd märkesförsäkring som gäller i sjön året runt och innehåller förutom standardmomenten i båtförsäkringen också bland annat assistans och en stilleståndsförsäkring som innebär att kunden slipper sin självrisk om inte båten under högsäsong är reparerad efter 20 dagar. Försäkringen kan tecknas redan idag hos Rydshandlare eller direkt på Ryds hemsida.

För mer information kontakta:
Jonas Roberts, affärsområdeschef Svedea Båtförsäkring, 08-790 03 10, jonas.roberts@svedea.se
Jonas Lundegård, försäljningschef Ryds Båtar, 070-655 60 00, jonas.lundegard@ryds.se

Svedea Specialförsäkring:

Svedea Specialförsäkring är ett nischat bolag med en tydlig ambition: Att bli nummer ett i de marknadssegment där bolaget är verksamt.

Högt engagemang, starkt kundfokus och en passion för försäkring karakteriserar Svedea. Bakom bolaget står International Insurance Company of Hannover Ltd, helägt dotterbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag – Hannover Re.

Svedea erbjuder:

Båtförsäkring
Mc-försäkring
Skoterförsäkring
ATV-försäkring
Företagsförsäkring

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram