Sök på Svedea.se

2022-10-10

Ny chef för Svedea privatskador

Mariska Ladan är ny chef för privatskador på Svedea. Mariska började på Svedea 2018 som motorskadechef i Hammarstrand och får nu ansvara för den fortsatta uppbyggnaden av skadehanteringen för alla privatprodukter.

Svedea är det ledande bolaget inom försäkring av fritidsfordon som motorcykel, båt och snöskoter samt en stark utmanare inom bil-, djur- och företagsförsäkring. Idag har bolaget 350 000 kunder och omsätter 1,7 miljarder kronor. Under de senaste tre åren har Svedea fått utmärkelsen ”Sveriges nöjdaste kunder” av Svenskt Kvalitetsindex och man lägger stort fokus vid att leverera snabb, expertkunnig och personlig service.

– Våra kundvolymer växer kraftigt år för år och som en naturlig följd blir det också fler skador. För att fortsätta vara specialistbolaget som gör skillnad och leva upp till våra kund- och medarbetarlöften samlar vi nu hela privatskador i en gemensam organisation. Tjänsten som privatskadechef är en krävande roll och jag är glad att det är Mariska som kommer att utveckla verksamheten, säger Sverker Söderholm, Head of Operations på Svedea.

Mariska har lång erfarenhet som ledare. På Svedea har hon haft en viktig roll både för uppbyggnaden av specialistbolaget, men även för etableringen av kontoret i Hammarstrand – och detta under en period av stark tillväxt.

– Alla bolag vill ha nöjda kunder, men långt ifrån alla förstår vad som krävs för att lyckas. Jag är stolt över den kultur som genomsyrar hela Svedea och som lägger grunden för ett fantastiskt engagemang hos alla medarbetare. Det ska verkligen bli roligt att få leda verksamheten till nästa nivå av skadeservice, säger Mariska Ladan, chef för privatskador på Svedea.

För mer information kontakta:

Sverker Söderholm

Head of Operations

072-233 04 20 sverker.soderholm@svedea.se

Facebook

Instagram