Sök på Svedea.se

Peter "Foppa" Forsberg rullas ut 23 januari.

Peter "Foppa" Forsberg rullas ut 23 januari.

2021-01-22

Nu rullas Svedeas Foppafilmer ut!

Peter Forsberg kommer att vara Svedeas ansikte utåt de kommande åren och nu är de första tre reklamfilmerna färdiga för visning. Alla med Foppa i huvudrollen som "räddaren i nöden". Premiär sker lördag 23 januari i TV4, Kanal 5 och TV3.

I slutet av 2020 blev det klart att hockeylegendaren Peter "Foppa" Forsberg blir ny ambassadör för Svedea. Han är själv kund sedan tidigare och kommer att hjälpa bolaget att förmedla Svedeas position som utmanaren inom försäkring i Sverige.

– Vi har fått utmärkelsen "Sveriges Nöjdaste Kunder" från Svenskt Kvalitetsindex både 2019 och 2020 vilket vi såklart vill använda i vår kommunikation. Att vi har så nöjda kunder har vi kokat ner i uttrycket "otroligt nöjd" vilket blir ett bärande tema i vår kommunikation framöver. Foppa får i både filmer och radiospotar symbolisera de många hjälteinsatser som är förklaringen till vår höga kundnöjdhet, säger Anders Brändström, kommunikationschef på Svedea.

Tre reklamfilmer och fyra radiospotar för produktområdena bil, mc, företag och båt har spelats in och ligger nu klara för sändning.

– Arbetet med både film- och radioproduktioner har flutit fantastiskt bra och det har varit kul att jobba med så professionella partners. Men så känns det också inspirerande för mig att få arbeta för ett bolag som håller vad man lovar. Själv är jag väldigt nöjd med resultatet, säger Peter Forsberg.

Premiär lördag 23 januari

På lördag går bilfilmen upp i TV4, Kanal 5 och TV3. Filmerna kommer dessutom att kunna ses i DPlay och Viafree. Radiospotar på samma tema kommer att höras i Bauer Medias radiokanaler MixMegapol, NRJ och Rockklassiker.

För mer information kontakta:

Anders Brändström

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram