Sök på Svedea.se

2022-01-17

Niclas Öst blir ny chef för Svedeas fritidsprodukter

Snabbt växande Svedea rekryterar Niclas Öst, chef för Moderna Försäkringars specialistvarumärken Atlantica, Bilsport & MC och Moderna Djurförsäkringar. Niclas blir ny chef för Svedeas produktområde fritid med försäkringar för mc, båt, vattenskoter, snöskoter och ATV.

Svedea har vuxit snabbt och etablerat sig som det ledande bolaget inom försäkring av fritidsfordon. Framgångsreceptet innehåller ett aktivt arbete för att bygga närvaro i de branscher man verkar inom och stort fokus på att bygga lojalitet och förtroende hos kunderna.

– Det är med ödmjukhet jag tar mig an uppdraget att leda vad jag uppfattar som Sveriges mest engagerade specialistaffär. Jag delar helt Svedeas syn på vikten av engagemang för att skapa kundnöjdhet och kommer göra allt för att flytta Svedeas framgångsrika positioner ytterligare ett steg, säger Niclas Öst.

Det är en erfaren ledare som nu väljer att mönstra på hos Svedea i mars. Niclas har en lång försäkringskarriär bakom sig i olika ledarroller på If men han har också varit försäljningschef på Telge Energi och arbetat i ett startupbolag inom insurtech.

– Vi är mycket nöjda med att Niclas väljer att gå till Svedea. Hans långa och breda erfarenhet kommer väl till pass då vi nu går in i nästa fas av vår utveckling. Våra tillväxtmål är fortsatt höga och det finns mycket kvar att göra inom alla våra områden, säger Daniel Karlsson, affärsområdeschef privat på Svedea.

Niclas efterträder Emma Mattsson som går vidare inom Svedea och blir chef för avdelningen för analys och business control.

För mer information kontakta:

Daniel Karlsson

Affärsområdeschef privat

08-790 03 81 daniel.karlsson@svedea.se

Facebook

Instagram