Sök på Svedea.se

2011-04-18

Kawasaki i samarbete med Svedea Motorförsäkring

Nystartade Svedea Motorförsäkring inleder ett samarbete med Kawasaki Sverige och skapar en märkesförsäkring för nya och begagnade Kawasaki motorcyklar. Försäkringen presenterades vid Kawasakis återförsäljarträff i Gislaved 16 april 2011.

Den nya märkesförsäkringen kommer att vara en av de tryggaste försäkringslösningarna som finns på marknaden och premiesättningen mycket konkurrenskraftig. Försäkringen kommer att kunna tecknas på de motorcyklar som säljs via Kawasakis rikstäckande återförsäljarnät och gäller för Kawasakis landsvägsmotorcyklar.

– Vi på Kawasaki är mycket glada för samarbetet med Svedea Motorförsäkring på den svenska motorcykelmarknaden. Samarbetet ger oss på samma gång en stabil samarbetspartner på försäkringssidan och en attraktiv och unik försäkringslösning till våra kunder, säger Johan Lyckman, marknadsansvarig på Kawasaki.

Svedea Motorförsäkring har på kort tid skapat ett stort intresse bland landets mc-åkare med enkla och tydliga försäkringsprodukter till konkurrenskraftiga premier. Att ett ledande märke som Kawasaki väljer Svedea för sin märkesförsäkring är ett viktigt steg i den fortsatta etableringen.

– Vi ser samarbetet med Kawasaki som en bekräftelse på att vi som ny aktör har något att tillföra, säger Olle Molin, operativ chef på Svedea Motorförsäkring. Vi bygger vårt bolag med kunskap och engagemang och kommer att visa att det gör skillnad för både generalagenter, handlare och mc-ägare.

– Svedea Motorförsäkring siktar högt och vill vara det mest omtyckta försäkringsalternativet hos alla som har ett hjärta för motorsport, motorcyklar och entusiastfordon. Samarbetet med Kawasaki ligger helt i linje med vår ambition, säger Christer Johansson, Senior Advisor på Svedea Motorförsäkring.

För detaljerade försäkringsvillkor se, www.svedea.se

För mer information:
Christer Johansson, Senior Advisor, Svedea Motorförsäkring, 070-911 52 15, christer.johansson@svedea.se
Johan Lyckman, marknadschef Kawasaki Sverige, 070-621 93 99, j.lyckman@kawasaki.se

Svedea Motorförsäkring är ett affärsområde inom Svedea Specialförsäkring, ett nischat bolag med en tydlig ambition: Att bli nummer ett i de marknadssegment där bolaget är verksamt. Högt engagemang, starkt kundfokus och en passion för försäkring karakteriserar Svedea. Bakom bolaget står Inter Hannover, helägt dotterbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag – Hannover Re.

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram