Sök på Svedea.se

2013-06-20

Jesse & Loogna och Svedea Båtförsäkring gör poddradio

Nu kan du lyssna på Skärgårdsradions radarpar, Jesse & Loogna, även som poddradio. Med hjälp av Svedea Båtförsäkring lanseras nu en serie poddradiosändningar där Jesse & Loogna samtalar med kända svenskar om deras förhållande till båtar och båtliv. Premiären sker idag och poddarna kan hämtas på skargardsradion.se och svedea.se/poddar.

Sommaren 2012 kunde Skärgårdsradions lyssnare höra korta radioinslag där passionerade båtägare berättade om sin relation till båtlivet. Nu i sommar är det dags igen, den här gången i form av poddradio där radioveteranerna Jesse & Loogna snackar båt med kända personer.

– Svedeas varumärke står för passion och vi tycker att Skärgårdsradion och Jesse & Loogna på ett utmärkt sätt representerar just detta. Vi fick mycket positiv feedback på förra årets inslag med passionerade båtägare och det känns som en naturlig fortsättning att presentera dem i ett längre format, säger Jonas Roberts, affärsområdeschef på Svedea Båtförsäkring.

– Vi har snackat båtar i radio så länge någon kan minnas och det känns kul att göra det i ett delvis nytt format. Svedea är ett bolag som tänker nytt på många sätt och vi är glada att de fick oss att ta steget och prova poddradio, säger Martin Loogna på Skärgårdsradion 90,2.

Först ut i serien är Jesse & Loogna själva, sedan följer samtal med Tina Nordström, Johnnie och Mattias, Ola Skinnarmo, och Viveca Steen. De fyra första avsnitten kan laddas ned redan idag på skargardsradion.se och svedea.se.

För mer information kontakta:
Jonas Roberts, affärsområdeschef Svedea Båtförsäkring, 08-790 03 10, jonas.roberts@svedea.se


Svedea Båtförsäkring är ett affärsområde inom Svedea Specialförsäkring, ett nischat bolag med en tydlig ambition: Att bli nummer ett i de marknadssegment där bolaget är verksamt. Högt engagemang, starkt kundfokus och en passion för försäkring karakteriserar Svedea. Bakom bolaget står International Insurance Company of Hannover Ltd, helägt dotterbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag – Hannover Re.

Svedea erbjuder:

Båtförsäkring
Mc-försäkring
Skoterförsäkring
ATV-försäkring
Företagsförsäkring

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram