Sök på Svedea.se

2014-05-07

Interboat och Svedea förnyar samarbetet

Den rikstäckande båthandlarkedjan Interboat väljer återigen båtförsäkringsspecialisten Svedea som exklusiv försäkringspartner. Det nya avtalet innebär en fortsättning på det samarbete som inleddes i samband med Svedeas entré på marknaden och gäller under de kommande tre åren.

Svedea och Interboat har tecknat ett treårigt samarbetsavtal avseende försäkring för nya och begagnade båtar som säljs genom någon av Interboat-kedjans tio medlemmar från Luleå i norr till Karlshamn i söder. Avtalet innebär en fortsättning på det samarbete som Interboat och Svedea inledde 2011 i samband med Svedeas entre på marknaden.

– Interboat är precis som vi en framtidsorienterad aktör och vi är mycket nöjda med att få fortsatt förtroende som försäkringspartner. För Interboats kunder innebär avtalet konkreta fördelar, bland annat genom den unika Interboat-garantin som ger skydd mot dolda fel på maskinell utrustning, säger Jonas Roberts, affärsområdeschef för privatförsäkring på Svedea.

– Interboat är ett starkt varumärke som borgar för kvalitet. Vi ställer höga krav på våra samarbetspartners och är mycket nöjda med vad Svedea hittills levererat. Att kunna erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga försäkringar är viktigt för oss och det känns tryggt att fortsätta med Svedea, säger Tomas Vallmar, marknadschef på Interboat.

Snabb och effektiv skadereglering prioriteras av både Interboat och Svedea. Den svenska båtsäsongen är kort och det är därför viktigt för båtägarna att snabbt kunna komma tillbaka ut på sjön efter en eventuell skada.

– Svedea och Interboat har samma syn på vad som är kvalitet inom båtförsäkring och erfarenheterna efter de tre första årens samarbete är goda. Det känns stimulerande att fortsätta som partner till Interboat, säger Göran Södergren, produktchef för båtförsäkring på Svedea.

För mer information kontakta:
Göran Södergren, produktchef båtförsäkring på Svedea, 08-790 03 11, goran.sodergren@svedea.se
Thomas Vallmar, marknadschef på Interboat, 0706-98 27 27, thomas.vallmar@interboat.se


Svedea är ett nischat bolag med en tydlig ambition: Att bli nummer ett i de marknadssegment där bolaget är verksamt.Högt engagemang, starkt kundfokus och en passion för försäkring karakteriserar Svedea. Bakom bolaget står International Insurance Company of Hannover Plc, helägt dotterbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag – Hannover Re.

Svedea erbjuder:

Båtförsäkring
Vattenskoterförsäkring
Mc-försäkring
Skoterförsäkring
ATV-försäkring
Försäkring för begagnade bilar
Företagsförsäkring

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram