Sök på Svedea.se

2014-01-23

Honda MC väljer Svedea för ny märkesförsäkring

Svedea är från 1 januari 2014 ny försäkringspartner för Honda MC:s märkesförsäkring. Försäkringen omfattar motorcyklar och ATV och kan tecknas vid köp av en ny eller begagnad maskin hos auktoriserade återförsäljare i hela landet.

Sedan årsskiftet är Svedea ny partner för Honda MC Svenska AB:s märkesförsäkringar för motorcyklar och ATV. Försäkringarna kan tecknas hos Hondas samtliga återförsäljare i samband med att kunden köper en ny eller begagnad Honda-maskin. 

– På bara tre år har vi gått från att vara helt okända till nummer tre på den svenska marknaden för mc-försäkring. Att även Honda nu väljer Svedea innebär att vi ytterligare stärker vår närvaro, säger Olle Molin, operativ chef för motorförsäkring hos Svedea. 

Svedea har målmedvetet arbetat för att etablera sig hos verkstäder, återförsäljare och generalagenter. Satsningen är strategiskt viktig i Svedeas ambition att bli marknadsledande inom mc-försäkring.

– Honda står inför en spännande framtid och vi ser fram emot samarbetet med Svedea som delar vår passion för motorcyklar. De utmanar de stora bolagen med expertkunskap och en modern syn på försäkring, säger Robert Paschetto, VD för Honda MC Svenska AB.

För mer information kontakta:
Olle Molin, operativ chef motorförsäkring Svedea, 08-790 04 10, olle.molin@svedea.se
Robert Paschetto, VD Honda MC Svenska AB, 0300-513 07, robert.paschetto@hondamc.com


Svedea är ett nischat bolag med en tydlig ambition: Att bli nummer ett i de marknadssegment där bolaget är verksamt.Högt engagemang, starkt kundfokus och en passion för försäkring karakteriserar Svedea. Bakom bolaget står International Insurance Company of Hannover Plc, helägt dotterbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag – Hannover Re.

Svedea erbjuder:

Båtförsäkring
Mc-försäkring
Skoterförsäkring
ATV-försäkring
Företagsförsäkring

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram