Sök på Svedea.se

Jonas Roberts, Conny Landström och Pär Pettersson

Jonas Roberts, Conny Landström och Pär Pettersson

2011-09-12

Conny Landström går till Svedea Båtförsäkring

Utmanaren inom båtförsäkring knyter ännu ett tungt namn till sig. Conny Landström, välkänd profil i båtbranschen och tidigare chef för Atlantica, tillträder en tjänst som affärsutvecklare hos Svedea Båtförsäkring.

Svedea Båtförsäkring har på kort tid etablerat sig i båtbranschen. Sedan starten för mindre än ett år sedan har bolaget inlett samarbete med ett stort antal båthandlare och valts som samarbetspartner av bland andra Interboat och Ryds. Rekryteringen av Conny Landström är ett led i satsningen på att bli båtägarnas och båtbranschens förstahandsval.


Conny Landström kommer att arbeta med affärsutveckling och partnersamarbeten på Svedea Båtförsäkring. Han är en välkänd profil i båtbranschen där han arbetat i 30 år, senast som chef för Atlantica där han under perioden 1996–2010 starkt bidragit till bolagets framgångar.


– Svedea har som uttalad strategi att rekrytera de bästa i branschen. Att Conny Landström väljer att komma till oss är ett kvitto på att vi uppfattas som en intressant och attraktiv arbetsgivare. Connys erfarenheter kommer att vara till stor nytta i vår framtida utveckling, säger Pär Pettersson, VD för Svedea.


– För att lyckas inom båtförsäkring krävs entreprenörsanda, korta beslutsvägar, hög specialistkompetens och driv hos personalen. Det vet jag av egen erfarenhet, säger Conny Landström. Därför var det lätt att välja Svedea framför andra alternativ. Det ska verkligen bli roligt att få vara med i ett hungrigt gäng med höga målsättningar.


– Vårt mål är att bli nummer ett och med Conny ombord på Svedea kommer vi att öka tempot ytterligare.
Det är ingen tvekan om att hans långa erfarenhet, breda kunskap och stora kontaktnät kommer att vara värdefulla verktyg för oss, säger Jonas Roberts, affärsområdeschef på Svedea Båtförsäkring.


För mer information kontakta:
Pär Pettersson, VD, 08-790 03 01, par.pettersson@svedea.se
Jonas Roberts, Affärsområdeschef, 08-790 03 10, jonas.roberts@svedea.se
Conny Landström, 08-790 03 20, conny.landstrom@svedea.se

Svedea Båtförsäkring är ett affärsområde inom Svedea Specialförsäkring, ett nischat bolag med en tydlig ambition: Att bli nummer ett i de marknadssegment där bolaget är verksamt. Högt engagemang, starkt kundfokus och en passion för försäkring karakteriserar Svedea. Bakom bolaget står Inter Hannover, helägt dotterbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag – Hannover Re.

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram