Sök på Svedea.se

2014-03-20

Bemanningsföretagen i trygga händer hos Svedea

Svedea är från den 1 januari 2014 ny försäkringspartner till Bemanningsföretagen och står bakom den försäkring som organisationen erbjuder sina medlemmar. Upphandlingen vanns i hård konkurrens med flera andra bolag på marknaden.

Från årsskiftet tar Svedea över försäkringen för Bemanningsföretagen, en bransch- och arbetsgivarorganisation för företag med verksamhet inom uthyrning, omställning och rekrytering. Bemanningsföretagen har ca 500 medlemmar och hälften har valt att vara med i organisationens försäkringslösning. 

– Vi är väldigt glada över att Bemanningsföretagen har valt oss som försäkringspartner. Det är roligt att allt fler upptäcker att vi är en aktör att räkna med inom gruppsakförsäkring, säger Kaj Lamme, försäljningschef för företagsförsäkring på Svedea.

Bemanningsföretagens främsta uppgift är att säkerställa en fortsatt väl fungerande och expanderande bemanningsbransch i Sverige. Söderberg & Partners är ansvarig förmedlare och har framgångsrikt hanterat gruppen i många år.  

– Vi är väldigt nöjda med det arbete Söderberg & Partners har lagt ner på att hitta rätt partner till oss. Det känns bra att kunna erbjuda våra medlemmar en försäkring som är så väl anpassad till bemanningsverksamhet och dessutom hos ett bolag som så tydligt brinner för det de gör, säger Henrik Bäckström på Bemanningsföretagen.

– Vi har goda erfarenheter av att samarbeta med Svedea. De är snabba, flexibla och enkla att ha att göra med. Att de sedan har ett riktigt bra sätt för oss att följa upp skadehistoriken gör inte saken sämre. Vi ser fram emot ett aktivt samarbete som kommer att gynna oss alla, säger Björn Thorstrand, ansvarig mäklare hos Söderberg & Partners.


För mer information kontakta:
Kaj Lamme, 08-790 03 50, kaj.lamme@svedea.se


Svedea är ett nischat bolag med en tydlig ambition: Att bli nummer ett i de marknadssegment där bolaget är verksamt.Högt engagemang, starkt kundfokus och en passion för försäkring karakteriserar Svedea. Bakom bolaget står International Insurance Company of Hannover Plc, helägt dotterbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag – Hannover Re.

Svedea erbjuder:

Båtförsäkring
Vattenskoterförsäkring
Mc-försäkring
Skoterförsäkring
ATV-försäkring
Försäkring för begagnade bilar
Företagsförsäkring

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram