Sök på Svedea.se

2013-10-21

Båtprofilen Göran Forsman byter till Svedea

Svedea Båtförsäkring fortsätter sin offensiva satsning och rekryterar nu Göran Forsman som är ett välkänt namn i båtbranschen. Med erfarenhet av båtliv sedan barnsben, båtaffärer under tre decennier och båtförsäkring under de senaste åren passar han väl in i Svedeas specialistprofil inom båtförsäkring. Göran Forsman kommer att förstärka Svedeas närvaro i södra Sverige och på Västkusten och börjar på Svedea i januari 2014.

Som ett led i en fortsatt tillväxtsatsning värvar Svedea nu Göran Forsman som har en livslång relation till båtlivet. Han är uppvuxen i en båthandlarfamilj och axlade redan under 1980-talet ansvaret för familjeföretaget VK Marin som han tillsammans med sin syster framgångsrikt drev till 2008. Efter båthandlarkarriären har Göran arbetat med båtförsäkring, som försäljare och marknadsrepresentant vilket kommer att bli hans roll även hos Svedea.

– Det är med förväntan och ödmjukhet som jag byter arbetsgivare. Svedea har visat att det finns plats för den som vill och anstränger sig mer. Jag hoppas att mina erfarenheter ska komma till nytta. Bolagets mycket målinriktade arbete har imponerat på mig och har varit avgörande för mitt beslut att gå vidare,  säger Göran Forsman.

Svedea har på kort tid etablerat sig som specialistbolag inom båtförsäkring och erövrat stora marknadsandelar. Bakom framgångarna ligger gediget båtkunnande, aktiv produktutveckling, offensiv marknadsföring och ett nära samarbete med båtbranschen. 

– Vi välkomnar Göran Forsman till ett bolag i medvind som målmedvetet arbetar för att bli marknadsledare inom båtförsäkring. Hans person och livslånga erfarenhet kommer vi att ta tillvara på bästa sätt. Vi ser fram mot 2014 som utan tvekan blir ett spännande år, säger Göran Södergren, försäljningschef på Svedea Båtförsäkring.

För mer information kontakta Göran Södergren, 08-790 03 11, goran.sodergren@svedea.se


Svedea Båtförsäkring är ett affärsområde inom Svedea, ett nischat bolag med en tydlig ambition: Att bli nummer ett i de marknadssegment där bolaget är verksamt.Högt engagemang, starkt kundfokus och en passion för försäkring karakteriserar Svedea. Bakom bolaget står International Insurance Company of Hannover Ltd, helägt dotterbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag – Hannover Re.

Svedea erbjuder:

Båtförsäkring
Mc-försäkring
Skoterförsäkring
ATV-försäkring
Företagsförsäkring

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram