Sök på Svedea.se

Från vänster Roger Gross BMW MC-klubben Sverige, Janne Karlsson Svedea, Magnus Brobeck BMW MC-klubben Sverige.

Från vänster Roger Gross BMW MC-klubben Sverige, Janne Karlsson Svedea, Magnus Brobeck BMW MC-klubben Sverige.

2012-08-13

Återupplivad klubbförsäkring för 4 800 BMW MC-åkare

Efter flera år utan klubbförsäkring lanserar BMW MC-klubben Sverige nu en förmånlig försäkringslösning för de egna medlemmarna. Försäkringen är framtagen i samarbete med Svedea Motorförsäkring och innehåller en rad fördelar för klubbens 4 800 BMW MC-åkare. Klubbförsäkringen kan tecknas från och med den 13 augusti.

BMW MC-klubben Sverige är med sina 4 800 medlemmar en av Sveriges största mc-klubbar. Efter flera år utan egen klubbförsäkring presenterade klubben i samband mitt sitt årsmöte i Orsa-Grönklitt i lördags att man nu väckt liv i den klassiska klubbförsäkringen. Försäkringen är framtagen i samarbete med Svedea Motorförsäkring och innehåller en rad fördelar för klubbens medlemmar.

– BMW MC-klubben och Svedea har tillsammans utvecklat en mycket bra produkt baserat på ett positivt förhållningssätt till varandras verksamhet. Samarbetet har fört oss väldigt långt och jag ser framför mig ett fortsatt mycket positivt samarbete för att kunna erbjuda våra medlemmar förstklassiga försäkringslösningar, aktivt säkerhetsarbete och utveckling av klubbens kärnverksamhet, säger Magnus Brobeck, ordförande i 
BMW MC-klubben Sverige. 

Förutom klubbförsäkringens fördelar innebär samarbetet även att klubbens trafiksäkerhetsarbete förstärks genom ett särskilt stöd från Svedea Motorförsäkring. Ju fler klubbförsäkringar som tecknas, desto större bidrag får klubben.
 
– Vi är naturligtvis väldigt glada och stolta över att få samarbeta med en av Sveriges största mc-klubbar säger Olle Molin, operativ chef för Svedea Motorförsäkring. Klubben har under många år varit en stark och positiv kraft inom mc-åkandet i Sverige. Genom samarbetet hoppas vi kunna bidra till klubbens fortsatta utveckling.
 
Klubbförsäkringen kan tecknas från och med den 13 augusti.

För mer information kontakta:
Olle Molin, operativ chef, Svedea Motorförsäkring, 08-790 04 10, olle.molin@svedea.se
Magnus Broberg, ordförande BMW MC-klubben Sverige, 0730-782 224

Svedea Specialförsäkring:

Svedea Specialförsäkring är ett nischat bolag med en tydlig ambition: Att bli nummer ett i de marknadssegment där bolaget är verksamt.

Högt engagemang, starkt kundfokus och en passion för försäkring karakteriserar Svedea. Bakom bolaget står International Insurance Company of Hannover Ltd, helägt dotterbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag – Hannover Re.

Svedea erbjuder:

MC försäkring
Entusiastbilsförsäkring
Båtförsäkring
Skoterförsäkring
ATV Försäkring
Gruppförsäkring

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram