Sök på Svedea.se

AB Nian i Älvsbyn är Årets Skoterverkstad 2024.

AB Nian i Älvsbyn är Årets Skoterverkstad 2024.

2024-05-23

Årets skoterhandlare och skoterverkstad finns i Lappland och Norrbotten!

Svedea har för sjunde året utnämnt årets bästa handlare och verkstad, baserat på kundernas betyg på bemötande, service och kvalitet. Årets utmärkelser går till Johnnys Skoter & Mek i Vuollerim och – för andra året i rad – AB Nian i Älvsbyn.

Det är sjunde året i följd som Svedea utser årets skoterhandlare respektive skoterverkstad för att understryka hur viktiga dessa aktörer är för en livskraftig snöskoterbransch. Till grund för utmärkelserna ligger kundernas omdömen i samband med köp, service och reparationer. 

– Våra handlare och verkstäder är helt avgörande för en levande skoterbransch. Framför allt de som är duktiga på att hantera sina kunder på bästa sätt vad gäller kvalitet, service och bemötande. Det är just det vi vill uppmärksamma med våra utmärkelser, säger Fredrik Nordberg, chef partnersälj fritid på Svedea.

– Årets båda vinnare, Johnnys och AB Nian, är väl värda topplaceringarna och är föredömen i branschen! Vi är glada och stolta över att samarbeta med er, så ett stort och välförtjänt grattis! säger Fredrik.

Årets Skoterhandlare 2024

  1. Johnnys Skoter & Mek, Vuollerim
  2. Säters Cykel & Motor, Säter
  3. Motorhuset, Östersund

Motivering:

Johnnys har lyckats förmå väldigt många av sina kunder att lämna sitt utlåtande och dessutom med konststycket att enbart få högsta poäng. Mycket starkt!

Årets Skoterverkstad 2024

  1. AB Nian, Älvsbyn
  2. MJM Powersports, Gällivare
  3. Cubic AB, Mora

Motivering:

AB Nian har funnits med på pallen tidigare och det är ingen tillfällighet då kunderna ofta poängterar just deras sätt att vara otroligt lösningsorienterade för alla inblandade parter, i alla lägen!

– Även om vi har två vinnare som sticker ut extra i år vill jag rikta ett stort tack till alla andra verkstäder och handlare, där många gjort finfina insatser och stora förflyttningar sedan förra året. Det är kul att se konkurrensen och jag blir inte förvånad om vi har nya namn på topplistorna nästa år, avslutar Fredrik.

Läs mer om utmärkelserna och tidigare vinnare.

För mer information kontakta:

Fredrik Nordberg

Chef partnersälj fritid

073-031 48 69 fredrik.nordberg@svedea.se

Facebook

Instagram