Sök på Svedea.se

Tords Motorservice AB

Tords Motorservice AB

2020-05-15

Årets skoterhandlare och Årets skoterverkstad 2020 utsedda!

Svedea har för tredje året delat ut priserna Årets skoterverkstad och Årets skoterhandlare. Det är skoterägarnas uppfattningar om bemötande, service och kvalitet som ligger till grund för utnämningarna. I år går utmärkelserna till Ytterocke Production AB i Mattmar och Tords Motorservice i Boden.

Svedea instiftade kvalitetsutmärkelserna Årets skoterverkstad och Årets skoterhandlare för att bidra till snöskoterbranschens utveckling. Gemensamt för båda utmärkelserna är att det är skoterägarnas egna åsikter som ligger till grund för resultatet. Drygt 2 400 skoterägare har svarat på frågor via en webbenkät om verkstädernas och handlarnas bemötande, service, kvalitet och helhetsintryck. 

– Drivkraften bakom hela skoterbranschens utveckling är handlarna och verkstäderna. Med dessa utmärkelser vill vi uppmuntra dem att fortsätta utveckla kundupplevelsen ytterligare. Det är väldigt glädjande att se att många fått höga kundpoäng. Allra högst fick Tords Motorservice och Ytterocke Production – två mycket värdiga vinnare. Inte minst för att båda placerade sig högt i båda kategorierna, säger Henrik Eurén, chef partnersamarbeten på Svedea.

Årets skoterverkstad 2020

Priset för Årets skoterverkstad 2019 går till Tords Motorservice med motiveringen:
”Årets skoterverkstad sticker ut med en hög svarsfrekvens på undersökningen och alla svar ger oss samma bild – kunderna kommer gärna tillbaka. Tords Motorservice håller mycket god ordning på sina kalkyler och arbeten för oss som försäkringsbolag. Service eller butiksärenden tycks inte spela någon roll, kunden får alltid lika god uppmärksamhet och tvekar inte när de får möjlighet att lämna sina höga kundbetyg om årets skoterverkstad 2020!”

Årets skoterverkstad 2020, topp tre:

  1. Tords Motorservice AB, Boden
  2. Idre Skoter & Motor AB, Idre
  3. Terrängmaskiner AB, Sundsvall

Årets skoterhandlare 2020

Priset som Årets skoterhandlare tilldelas Ytterocke Production med motiveringen:
”Årets skoterhandlare har väldigt många kunder som är beredda att lämna ett omdöme om sin butik och alla ger samma betyg – nämligen högsta möjliga! Att på ett okomplicerat och personligt sätt ge kunden ständig uppmärksamhet och service över förväntan gör Ytterocke Production till en värdig vinnare av årets skoterhandlare 2020!”

Årets skoterhandlare 2020, topp tre:

  1. Ytterocke Production AB, Mattmar
  2. Sollefteå Service Center AB, Sollefteå
  3. Tords Motorservice AB, Boden

– Kundupplevelsen blir allt viktigare – det märker vi på antalet deltagare i enkäterna som ökar för varje år. Kundsvaren visar oss också att man gärna lämnar feedback om upplevelsen av sin passion i livet, snöskoter! Att betygen ständigt ökar för handeln och verkstäderna visar oss att arbetet ger resultat. Med dessa utmärkelser lyfter vi användarupplevelsen i branschen vilket känns fantastiskt kul! avslutar Henrik Eurén.

För mer information kontakta:

Henrik Eurén

Chef partnersamarbete

08-790 03 12 henrik.euren@svedea.se

Facebook

Instagram