Sök på Svedea.se

Desmo Center är Årets mc-verkstad 2022.

Desmo Center är Årets mc-verkstad 2022.

2022-11-24

Årets mc-verkstad och mc-handlare 2022 utnämnda!

Svedea har utnämnt Gerts Cykel & Motor till Årets mc-handlare och Desmo Center till Årets mc-verkstad. Till grund för utmärkelserna ligger kundernas betyg på bemötande, service och kvalitet.

För att lyfta och uppmuntra en livskraftig motorcykelbransch instiftade Svedea utmärkelserna Årets mc-handlare och Årets mc-verkstad. Det juryn granskar är framför allt höga omdömen från kunder i samband med köp eller reparation av hojar. Utmärkelserna delas 2022 ut för sjunde året i rad.

– Olika omvärldsfaktorer har verkligen ställt höga krav på våra verkstäder och handlare flera år i rad. Trots att utmaningarna varit många är det glädjande hur våra nominerade verkstäder och handlare håller kvaliteten på en hög nivå, säger Henrik Eurén, chef för partnersamarbete på Svedea.

Årets mc-handlare 2022

  1. Gerts Cykel & Motor, Ängelholm
  2. Motorrad Center, Göteborg
  3. GMC Karlstad, Karlstad

– Jättekul att se Gerts Cykel & Motor i topp, men jag är inte förvånad. Jag kan bekräfta att de är osedvanligt professionella i alla kontakter och kan bara gratulera till en välförtjänt utmärkelse, säger Joakim Karlsson, Sales Marketing Manager på Kawasaki.

Årets mc-verkstad 2022

  1. Desmo Center, Upplands Väsby
  2. Mascot Motor, Nässjö
  3. Stockholms MC-Varuhus, Vårby

– Stort grattis till utmärkelsen! Det är verkligen ett duktigt gäng och är alltid lika trevliga att besöka. Jag förstår att kunderna trivs bra i händerna på Desmo Center, säger Tobias Persson, Brand Manager Sweden–Norway på Ducati.

– Det är värdiga vinnare i båda kategorierna, men även på övriga pallplatser gör man mycket väl ifrån sig. Utmärkande för alla pristagare är att de får höga betyg på bemötande och service och alltid ser till kundens bästa. Precis sånt som vår jury uppskattar, säger Henrik Eurén.

Motiveringar och tidigare pristagare finns här.

För mer information kontakta:

Henrik Eurén

Chef partnersamarbete

08-790 03 12 henrik.euren@svedea.se

Facebook

Instagram