Sök på Svedea.se

Marinkompaniet i Karlshamn är Årets marinsäljare

Marinkompaniet i Karlshamn är Årets marinsäljare

2017-10-20

Årets marinverkstad och Årets marinsäljare utsedda!

Svedea introducerar nu två nya utmärkelser – Årets marinverkstad och Årets marinsäljare. Det är båtägarnas uppfattning om bemötande, service och kvalitet som ligger till grund för resultatet och priserna går till Interboat Norrköping och Marinkompaniet i Karlshamn.

Svedea vill bidra till båtbranschens utveckling och har därför instiftat kvalitetsutmärkelserna Årets marinverkstad och Årets marinsäljare. Gemensamt för båda utmärkelserna är att det är båtägarnas åsikter som ligger till grund för resultatet. Fler än 1 500 båtägare har tyckt till om sin reparation och sitt båtköp i en webbenkät med frågor om verkstädernas och säljarnas bemötande, service och kvalitet.

Priset för Årets marinverkstad 2017 går till Interboat Norrköping och priset som Årets marinsäljare tilldelas Marinkompaniet.

– Verkstäderna och handlarna är motorn för branschens gemensamma utveckling. Genom att instifta dessa två utmärkelser hoppas vi kunna bidra till att utveckla verkstädernas och handlarnas service och kvalitet. Vi lyfter fram de goda exemplen och får samtidigt en temperaturmätare på vad båtägarna verkligen tycker om branschens arbete, säger Henrik Eurén, chef för partnersamarbeten på Svedea.

Topp tre, Årets marinverkstad                 
1. Interboat Norrköping                                         
2. Flipper Marin, Stockholm                                
3. Yamaha center Stockholm                             

Topp tre, Årets marinsäljare
1. Marinkompaniet, Karlshamn
2 (delad). GBM Marin, Havstenssund och Northbike Sundsvall
3. Gestrike Marincenter, Sandviken

För mer information kontakta:

Henrik Eurén

Chef partnersamarbete

08-790 03 12 henrik.euren@svedea.se

Facebook

Instagram