Sök på Svedea.se

Christina Almtun och Anki Hosenfeld.

Christina Almtun och Anki Hosenfeld.

2021-08-11

Anki Hosenfeld till Svedea

Med lång och gedigen erfarenhet av försäkringsbranschen blir Anki Hosenfeld ett välkommet tillskott för att stärka Svedeas position på marknaden för försäkring av småföretag. Anki Hosenfeld blir ny chef för risk och UW-affär på Svedea.

Närmast kommer Anki Hosenfeld från en tjänst som senior underwriter och produktansvarig företag på Dina Försäkringar. Dessförinnan har hon arbetat för bland andra Trygg-Hansa och Länsförsäkringar, både som specialist och ledare.

– Jag är oerhört glad att Anki valde att komma till oss på Svedea. Hon är en mycket kompetent person inom försäkring och hon har också en härlig attityd som gör att hon kommer att passa fantastiskt bra här hos oss, säger Christina Almtun, affärsområdeschef företag på Svedea.

– Det var inte självklart att byta jobb, men att få förmånen till nya utmaningar och personlig utveckling i ett bolag med ambitioner och som gillas av både medarbetare och kunder gjorde det svårt att motstå, säger Anki Hosenfeld, chef risk och UW-affär på Svedea.

Anki Hosenfeld tillträdde sin nya tjänst i måndags, den 9 augusti.

För mer information kontakta:

Christina Almtun

Affärsområdeschef företag

070-568 27 79 Christina.Almtun@svedea.se

Facebook

Instagram