Sök på Svedea.se

2017-08-15

Andreas Stormfjäll börjar hos Svedea

Svedea vill vara förstahandsvalet inom försäkring för snöskoter, ATV, mc, båt och vattenskoter. För att lyckas bygger bolaget en stark närvaro ute i handeln och har nu anställt Andreas Stormfjäll som ny representant i norra Sverige. Andreas har många års branscherfarenhet från både leverantörsled och som säljare och kommer närmast från Bihr Nordic. Han börjar på Svedea i början av september.

Svedea har rekryterat Andreas Stormfjäll för att fortsätta utveckla bolagets relationer med sina återförsäljare inom områdena snöskoter och ATV i norra Sverige. Med en bred bakgrund och stort intresse för både snöskoter, ATV och mc samt en gedigen erfarenhet från dessa branscher passar Andreas väl in i Svedeas specialistprofil. Andreas börjar sin tjänst hos Svedea 4 september.

– Jag har jobbat med försäljning i stora delar av mitt yrkesverksamma liv och de senaste sju åren inom snöskoter-, ATV- och mc-branschen. Jag har en stark drivkraft för att vårda och utveckla långa affärsrelationer och det känns otroligt spännande att börja hos Svedea. Bolagets starka närvaro på marknaden i kombination med hög kvalitet i alla led känns helt rätt för mig, säger Andreas Stormfjäll.

Svedea har sedan starten 2011 tagit ett stort kliv in på försäkringsmarknaden. Framgången bygger på gedigen kunskap, aktiv produktutveckling, snabb kundservice, offensiv marknadsföring och ett nära samarbete med branschen.

– Vårt mål är att bli marknadsledande inom våra aktuella nischer. Att ha ett nära och fungerande samarbete med handlare och branschrepresentanter är en viktig del för att nå dit. Vi vill ha en hög närvaro ute på fältet och där kommer Andreas med sin personlighet, långa erfarenhet och sitt stora motorintresse att bli en värdefull tillgång för oss, säger Henrik Eurén, chef för partnersamarbeten på Svedea.

För mer information kontakta:
Henrik Eurén, chef partnersamarbeten, 08-790 03 12, henrik.euren@svedea.se

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram