Sök på Svedea.se

2013-06-03

Agapi väljer Svedea Båtförsäkring som försäkringspartner

Båttillverkaren Agapi väljer Svedea Båtförsäkring som försäkringspartner. Samarbetet omfattar Agapis samtliga modeller och servicekoncept för ett enklare båtägande. Svedea Båtförsäkrings olika försäkringar kan tecknas vid köp av en Agapi-båt från juni 2013.

Svedea Båtförsäkring har inlett ett samarbete med RIB-tillverkaren Agapi med huvudkontor i Stockholm. Samarbetet innebär att Agapi erbjuder försäkringar från Svedea i samband med försäljning av Agapi-båtar och som en del i Agapis servicekoncept för ett enklare båtägande. 

– Agapi vill precis som vi göra det enklare att ha båt och det känns roligt att få vara en del av deras nytänkande erbjudande till marknaden, säger Göran Södergren, försäljningschef på Svedea Båtförsäkring. 

– Vi tror att framtidens båtägare allt mer kommer att välja helhetslösningar som gör båtägandet mindre krångligt och tidskrävande. En bra försäkring är en självklar del i våra servicekoncept och Svedea Båtförsäkring är ett bolag som lever upp till de krav som vi och våra kunder ställer, säger Peder Asplund, Agapis VD och grundare. 

För mer information kontakta:
Göran Södergren, försäljningschef Svedea Båtförsäkring, 08-790 03 11, goran.sodergren@svedea.se
Peder Asplund, VD Agapi Boating, 070-633 0000, peder@agapi.nu

Svedea Båtförsäkring är ett affärsområde inom Svedea Specialförsäkring, ett nischat bolag med en tydlig ambition: Att bli nummer ett i de marknadssegment där bolaget är verksamt. Högt engagemang, starkt kundfokus och en passion för försäkring karakteriserar Svedea. Bakom bolaget står International Insurance Company of Hannover Ltd, helägt dotterbolag till ett av världens största återförsäkringsbolag – Hannover Re.

Svedea erbjuder:

Båtförsäkring
Mc-försäkring
Skoterförsäkring
ATV-försäkring
Företagsförsäkring

För mer information kontakta:

Anders

Kommunikationschef

070-322 86 92 anders.brandstrom@svedea.se

Facebook

Instagram