Sök på Svedea.se

2022-06-09

2022 års skoterhandlare och skoterverkstad utnämnda!

Vilka handlare och verkstäder i skoterbranschen tycker kunderna är bäst på bemötande, service och kvalitet? Det har Svedea precis tagit reda på för femte året i rad. Årets utmärkelser går till Cubic i Mora och Nian i Älvsbyn!

Svedea instiftade kvalitetsutmärkelserna Årets skoterverkstad och Årets skoterhandlare 2017 för att bidra till snöskoterbranschens utveckling. Till grund för utmärkelserna ligger skoterägarnas egna upplevelser om bemötande, service och kvalitet i samband med köp, service och reparationer. 

– Handlare och verkstäder utgör en väldigt stor och viktig del av skoterlivet. Att få snabb och bra service när du ska få din skoter reparerad eller köper en ny skoter kan vara avgörande för din upplevelse. Det här vill vi uppmärksamma och lyfta efter varje säsong och vi ser också hur kundbetygen blir allt bättre år för år vilket är jättekul, säger Stefan Karlsson, affärsansvarig för snöskoter på Svedea.

Årets Skoterhandlare 2022

  1. Cubic AB Mora
  2. Idreskoter & Motor AB Idre
  3. Motorcenter i Helsingland AB

Motivering
Cubic får utmärkelsen Årets Skoterhandlare 2022 för en servicenivå utöver det vanliga och ett familjärt bemötande som får alla kunder att känna sig välkomna. Kundomdömena har varit närmast lyriska och från Svedeas sida kan vi bara ställa oss i hyllningskören. En mycket värdig vinnare!

Årets Skoterverkstad 2022

  1. AB Nian Älvsbyn
  2. Cubic AB Mora
  3. Ljungbergs Motor Sveg

Motivering
Nian får utmärkelsen Årets Skoterverkstad 2022 för en framgångsrik kombination av duktiga mekaniker, snabb service och trevligt bemötande. Ur alla fina kundomdömen märks ord som hjälpsamma, lösningsorienterade och trevliga. Vi på Svedea gläds åt Nians mycket välförtjänta utmärkelse!

– Att läsa kundernas omdömen om Nian och Cubic har varit en ren njutning! Och de är inte ensamma om att få fin uppskattning från kunderna. Vi ser tydligt att allt fler verkstäder och handlare jobbar med kundupplevelsen, vilket visar sig i bättre och bättre betyg för varje år. Vi gläds verkligen med våra partners som gör ett grymt arbete, avslutar Stefan Karlsson.

För mer information kontakta:

Stefan Karlsson

Affärsansvarig mc, snöskoter och atv

08-790 03 17 stefan.karlsson@svedea.se

Facebook

Instagram