Sök på Svedea.se

Tjänstereseförsäkring

När du är på tjänsteresa utsätter du dig för andra risker än när du sitter på kontoret. Dessa risker täcks dessutom inte av din företagsförsäkring om den inte kompletteras med en tjänstereseförsäkring. Därför är det väldigt viktigt att du och dina eventuella anställda har ett bra tjänstereseskydd med sig på resan.

Skyddar alla på företaget

Försäkringen gäller för alla på företaget och ger ett bra skydd vid alla resor i tjänsten dygnet runt. Till exempel om någon av företagets anställda drabbas av sjukdom, olycka, stöld eller ren otur.

Skyddar stort som smått

Vår tjänstereseförsäkring ersätter bl.a. vård, läkemedel, tandbehandling, hemtransport, ekonomisk och medicinsk invaliditet till följd av olycksfall eller sjukdom och kan kompletteras med ett avbeställningsskydd.

Måste företaget skicka en ersättare för att den försäkrade t.ex. blivit sjuk, betalar vi biljetten. Försäkringen ersätter även skada på eller förlust eller försening av medförd egendom, den försäkrades eller företagets egendom.

För den som åker på tjänsteresa i egen bil, gör försäkringens självriskskydd att du slipper betala självrisk om bilen skadas.

Skyddar från första steget

Skyddet börjar gälla när du lämnar arbetsplatsen, eller när du lämnar bostaden, om tjänsteresan utgår från bostaden. Det gäller oavsett om du ska flyga till mässan i Hannover eller åka SL-buss till Södertälje. Däremot räknas inte resa mellan bostad och arbetsplats.

Se ditt pris på företagsförsäkring

Ange dina uppgifter och börja räkna.

Organisationsnummer

Facebook

Instagram