Sök på Svedea.se

Brainville Premium Företagsförsäkring

Att vara rätt försäkrad är viktigt för dig som konsult. Hur försäkringen utformas berör på vilka risker du har i det företag du driver.

Brainville har tillsammans med Svedea tagit fram en försäkringslösning som är helt anpassad till just den verksamhet du bedriver. Olika företag kräver ofta olika försäkringslösningar, även om man verkar i samma bransch. Genom att följa vår enkla guide och svara på några frågor skräddarsys en försäkring för just ditt företag. Vill du ändra eller justera från det försäkringspaket vi rekommenderar dig är det självklart möjligt. Som premiummedlem hos Brainville får du 15% rabatt om du väljer att köpa försäkringen via knappen nedan. 

Unika lösningar för unika småföretag

Vi ger dig en individuellt utformad försäkring som du själv tar fram genom att svara på ett antal enkla frågor. Du guidas fram och väljer själv. Tryggt, enkelt och skräddarsytt på riktigt.

Innehållet i vår företagsförsäkring är indelat i tre delar:

De försäkringsskydd du måste ha är de som gör skillnad oavsett vilken bransch du jobbar inom, vanligtvis ansvarsförsäkring, rättsskydd, egendomsförsäkring och avbrottsförsäkring. Skydd du bör ha är de som vi av erfarenhet vet kan göra stor nytta för dig. Slutligen kan du välja mellan en stor mängd olika nischförsäkringar som är bra att ha för just ditt bolag.

Vad kostar det att försäkra företaget?

Se ditt rabatterade pris

Facebook

Instagram