Sök på Svedea.se

Helen Jacobsson, djurombud i Slite

Jag har jobbat i djuraffär, haft flera golden, pudlar och whippet och är utbildad hundfrisör. Mitt liv är fyllt av djur – framför allt hundar!
Kvinna omfamnar en fluffig hund med vit päls

På grund av allergier i familjen fick jag ingen hund som barn. Så det första jag gjorde när jag flyttade hemifrån 2008 var att skaffa mig en hund – en golden retriever. Sedan dess har jag haft ytterligare en, men de inte finns tyvärr med oss längre.

Min första golden blev grunden till mitt kennelnamn som är Goldice, en blandning av Alice och golden. Min andra golden, Tyra, utbildade jag till besökshund och vi arbetade bland annat tillsammans på dagliga verksamheter. Med besökshundsjobbet föddes en önskan om en lite mindre hund så vi köpte vår första pudel Vilja. Med henne kom intresset för pälsvård och jag utbildade mig till hundfrisör, vilket jag i dag jobbar en del med.

Jag föder även upp pudel i liten skala här hemma på Gotland. I familjen finns också en whippet, min man och två barn. De senaste fem åren har jag jobbat i djuraffär och sitter även med i styrelsen för Gotlands kennelklubb. Jag verkar också som djurombud för Södermanlands Kennelklubb (SÖKK).

Kontakta mig gärna

Hör gärna av dig om du vill prata djur och försäkring.

076-697 52 21
helen.jacobsson@svedea.se 

Våra ombud

Hämtar formulär

Facebook

Instagram