Sök på Svedea.se

Elin Gunnarsson, djurombud i Sjuntorp

Djur är många gånger våra absolut bästa vänner och livskamrater! Därför förtjänar de givetvis ett riktigt bra försäkringsskydd, vilket jag självklart hjälper dig med!
Kvinna poserar stolt med tre Chinese Crested hundar

Djur har alltid varit en stor del, om inte den största delen, av mitt liv och mitt intresse för hundar och hundavel väcktes mycket tidigt. Sedan 2005 har jag framgångsrikt fött upp Chinese Crested Dog under kennelprefixet Sirocco och är stolt ägare av rasen sen 1999.

Som uppfödare och aktiv hundförare/handler har jag stor erfarenhet av import/export av hund och jag har varit med om allt från förlossningssvårigheter, valpar som tuggar i sig olämpliga ting, ormbett, hundsportsrelaterade skador och infertilitet. Jag vet vikten av ett bra försäkringsskydd och hur viktigt det är med ett bolag som man kan lita på!

Som ombud är det viktigt för mig att du känner dig trygg och upplever att jag kan relatera till dig som djurägare. Jag ser på försäkringsskyddet ur ditt perspektiv och skräddarsyr den bästa lösningen för just dig och dina djur!

Kontakta mig gärna

Hör gärna av dig om du vill prata djur och försäkring.

072-141 02 97
elin.gunnarsson@svedea.se 

Våra ombud

Facebook

Instagram