Försäkringen för din Can-Am ATV

BRP Sweden AB har tillsammans med Svedea tagit fram en riktigt bra försäkring bara för dig som köper en Can-Am ATV.

Därför ska du välja Can-Am ATV-försäkring

Vi har samlat några av de mest uppskattade fördelarna med vår försäkring för Can-Am ATV.

  • Unik maskinförsäkring – Om din Can-Am är högst sex år gammal och har körts högst 1 500 mil eller 500 gångtimmar kan du få ersättning för skador på exempelvis motor och kraftöverföring.
  • Ersättning för utrustning och tillbehör – Du kan få upp till 80 000 kr i ersättning om utrustningen till din Can-Am skadas eller blir stulen.
  • Bärgningsersättning – om din Can-Am drabbas av driftstopp ersätter vi kostnaderna för de åtgärder som vidtas för att den ska nå vägnätet, helt utan självrisk.
  • Olycksfallsförsäkring – I Can-Am Försäkring ingår en olycksfallsförsäkring för både förare och passagerare som ersätter medicinsk invaliditet upp till 1 000 000 kr. Den lämnar även ersättning med 10 000 kr vid akut sjukhusvistelse i minst tre dygn.
  • Nyvärdesersättning – Om din Can-Am totalskadas när den är yngre än ett år ersätter vi den med en ny ATV av samma typ och årsmodell.

Köp Can-Am Försäkring hos din återförsäljare

Försäkringen kan du köpa hos en auktoriserad återförsäljare i samband med att du köper en ny eller begagnad Can-Am ​ATV. Hitta din närmare Can-Am-återförsäljare.

Vill du veta mer?