75 000 till din skoterklubb

Vi gillar snöskoter precis som du och vi gillar skoterklubbar. Utan er skulle skoterlivet skulle vara mycket fattigare, men klubbarnas ideella arbete sker ofta i det dolda. Därför bildade vi Skoterfonden 2012, och vårt projektbidrag är en viktig del av detta!

Projektbidraget

Det finns alltid någonting i och kring en skoterklubb som saknas eller behöver en ansiktslyftning. Därför har vi ett sammanlagt bidragsbelopp på 250 000 kr som anslutna klubbar kan ansöka om bidrag ur. Varje enskild klubb kan ansöka om upp till 75 000 kr som ska användas till ett projekt som gynnar er klubbverksamhet. Här kan du se tidigare projekt blivit verklighet genom ett projektbidrag.

Ansökningsperioden för 2021 är 1-28 februari

Ett projektbidrag kan bidra till att klubben får en ny stuga, en nyare ledskoter eller en renovering av det som redan finns. Alla klubbar vi samarbetar med är varmt välkomna att söka fr o m 1 februari då årets ansökningsperiod öppnar. Du kan därefter ansöka till och med 28 februari.

Ansök om projektbidrag här

Vad innebär Skoterfonden?

På Svedea älskar vi skoterlivet och vet hur mycket frivilligt arbete och energi som läggs ned för att utveckla det. Därför startade Svedea Skoterfonden. Sedan 2012 har vi på så sätt kunnat stötta svenskt skoterliv och i dag avsätter vi en miljon kronor per år för detta arbete.

Projektbidraget – en del av Skoterfonden

Projektbidraget är en del av Skoterfonden. Via det kan alla anslutna klubbar söka bidrag en gång per år till ett sammanlagt belopp om 250 000 kr per år. Varje enskild klubb kan ansöka om upp till 75 000 kr och projektbidraget skall gå till ett ändamål som gynnar klubben och medlemmarna. Dessutom kan alla anslutna klubbar ansöka om, och dela på vårt ledbidrag på 750 000 kr som vi avsätter för löpande underhåll av skoterleder.

 

Tillbaka till startsidan

Kontakta oss som du vill
Chatta med oss
Just nu är det ingen kötid
Ring oss
Just nu är det ingen kötid
Bli uppringd
Mejla oss
Vi svarar normalt inom en arbetsdag.
Varmt välkommen att ringa oss. Vi besvarar dina frågor om allt som rör försäkringar och mer därtill.
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi dig nästkommande vardag
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.