Rabatt för dig som är medlem i SMC

Sveriges nöjdaste privatkunder - SKI 2019

Alltid 10% rabatt på din mc-försäkring!

På Svedea älskar vi mc-åkning! Därför har vi inlett ett exklusivt samarbete tillsammans med SMC med syfte att skapa goda förutsättningar och bidra till en positiv utveckling för landets mc-åkare. Som medlem i SMC får du flera fördelar när du tecknar din motorcykelförsäkring hos oss, bland att 10% rabatt på din försäkringspremie!

Läs mer

Förlängd maskinförsäkring

Ibland kan oturen vara framme och du får ett motorhaveri. Är motorcykeln tillräckligt ny så kan det omfattas av tillverkarens garanti, men inte alltid. Som medlem i SMC gäller maskinskadeförsäkringen om din motorcykel är högst åtta år gammal (istället för sex år för icke SMC-medlem).

Läs mer

10% rabatt på hund- och kattförsäkring

På Svedea är vi inte bara hojåkare, vi är djurälskare också. Därför gör vi nu ditt medlemskap i SMC ännu mer attraktivt och erbjuder dig 10% rabatt på våra hund- och kattförsäkringar.

Läs mer om hundförsäkringen
Läs mer om kattförsäkringen

Noll självrisk vid krock med utländskt fordon

Ska du köra utomlands med din motorcykel gäller vår mc-försäkring inom EES-länderna, Schweiz samt ett antal Medelhavsländer. Som medlem i SMC betalar du dessutom ingen självrisk om du skulle krocka med ett utländskt fordon, oavsett vem som är skyldig till olyckan.

Läs mer

Det här ingår i din motorcykelförsäkring

Trafikförsäkring är ett måste så fort din motorcykel är i trafik. Men om en olycka är framme kan det bli dyrt. En halvförsäkring eller helförsäkring hjälper dig med kostnader som kan uppstå, till exempel om motorcykeln behöver repareras.

Innehåll Trafik Halv Hel

Köp XL till rabatterat pris!

Som SMC-medlem kan du köpa vårt XL-tillägg för endast 261 kr. Det ger dig räddnings- och bärgningsassistans dygnet runt, utan att du behöver betala någon självrisk. I vårt XL-tillägg ingår också en kris- och olycksfallsförsäkring, dessutom höjs maxersättningen för motorcykelns tillbehör och utrustning till 80 000 kr. Med XL utökas även ersättningen för hyrbil med 14 dagar, till totalt 21 dagar.

Våra försäkringsvillkor

I villkorssammanfattningen och i det fullständiga villkoret kan du läsa mer om försäkringen. Det är alltid det fullständiga villkoret som gäller.

 

Prata
med
oss!
Kontakta oss som du vill
Chatta med oss
Just nu är det ingen kötid
Ring oss
Just nu är det ingen kötid
Bli uppringd
Mejla oss
Vi svarar normalt inom en arbetsdag.
Varmt välkommen att ringa oss. Vi besvarar dina frågor om allt som rör försäkringar och mer därtill.
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.
Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi dig nästkommande vardag
Mina sidor kan du logga in för att se pågående fakturor, skriva ut försäkringsbrev och ändra dina kontaktuppgifter.