Rabatt för dig som är medlem i SMC

PuL
Kontakta oss
0771-160 190 Mejla oss

Alltid 10% rabatt på din mc-försäkring!

På Svedea älskar vi mc-åkning! Därför har vi inlett ett exklusivt samarbete tillsammans med SMC med syfte att skapa goda förutsättningar och bidra till en positiv utveckling för landets mc-åkare. Som medlem i SMC får du flera fördelar när du tecknar din motorcykelförsäkring hos oss, bland att 10% rabatt på din försäkringspremie!

Läs mer

Förlängd maskinförsäkring

Ibland kan oturen vara framme och du får ett motorhaveri. Är motorcykeln tillräckligt ny så kan det omfattas av tillverkarens garanti, men inte alltid. Som medlem i SMC gäller maskinskadeförsäkringen om din motorcykel är högst åtta år gammal (istället för sex år för icke SMC-medlem).

Läs mer

Noll självrisk vid krock med utländskt fordon

Ska du köra utomlands med din motorcykel gäller vår mc-försäkring inom EES-länderna, Schweiz samt ett antal Medelhavsländer. Som medlem i SMC betalar du dessutom ingen självrisk om du skulle krocka med ett utländskt fordon, oavsett vem som är skyldig till olyckan.

Läs mer

Det här ingår i din motorcykelförsäkring

Trafikförsäkring är ett måste så fort din motorcykel är i trafik. Men om en olycka är framme kan det bli dyrt. En halvförsäkring eller helförsäkring hjälper dig med kostnader som kan uppstå, till exempel om motorcykeln behöver repareras.

Innehåll Trafik Halv Hel

Köp XL till rabatterat pris!

Som SMC-medlem kan du köpa vårt XL-tillägg för endast 261 kr. Det ger dig räddnings- och bärgningsassistans dygnet runt, utan att du behöver betala någon självrisk. I vårt XL-tillägg ingår också en kris- och olycksfallsförsäkring, dessutom höjs maxersättningen för motorcykelns tillbehör och utrustning till 80 000 kr. Med XL utökas även ersättningen för hyrbil med 14 dagar, till totalt 21 dagar.

Våra försäkringsvillkor

I villkorssammanfattningen och i de fullständiga villkoren kan du läsa mer om försäkringen. Det är alltid de fullständiga villkoren som gäller.

 Villkorssammanfattning MC-försäkring 

 Fullständiga villkor MC-försäkring 2016

 Fullständiga villkor MC-försäkring 2015